Ja, baromira látszik, hogy nem tartod magad szépnek, kicsit sem... tiszta önbizalom hiányos fotók fail... :D
Egyébként 10/7...de ezt te úgy is tudod.
2014. márc. 18. 19:16
12/23 A kérdező kommentje:
nem tartom magam annak.de szeretném magam annak tartani.de vélemények is kellenek visszajelzések idegenektől akik mondják hogy ahha te csúnyavagy változtass.:). és imádok fényképezni.és szigorúvagyok magamhoz így csak a "legjobb" kép kerül ki a mancsaim közül.sok képemen ugyanaz a póló van rajtam mert egy időben készültek.(amikor rávettem magam hogy odaállsz azt csinálsz )mindíg a rászerkesztett képem van meg mert egyből szerkesztem.de nm ps ezve van hanem az effekteket rajta.:).találtam egy nem olyan régi egész alakos NEM SZERKESZTETT arcos képet. [link]
2014. márc. 18. 19:25
13/23 anonim válasza:
Szerintem szép lány lesz belőled, de tényleg nem értem, hogy minek így széteffektezni a képeket:D Egyébként ez a sok kép magadról pont nem azt tükrözi, hogy nincs önbizalmad.
2014. márc. 18. 20:32
14/23 A kérdező kommentje:
azt nem mondtam hogy nincs önbizalmam.ezzel vagyok megáldva és ezt vállalom de nem hinném hogy széplennék.köszönöm a válaszokat.a tanácsaitokat megfogadom köszi.:).
2014. márc. 18. 20:44
15/23 anonim válasza:
Hajjaj....hány éves vagy? 10-12?
2014. márc. 19. 01:36
16/23 anonim válasza:
Ne aggódj, szép vagy és még szebb nő lesz belőled.
Csak ne sminkelj úgy, ahogy a mai generáció, mert 25 évesen olyan bőröd lesz, mint egy 50 évesnek. (bár ezt most nem láttam a képen, csak mondom)
Ezt a magamat fotózós, agyonszerkesztős képes korszakot meg majd kinövöd. Hidd el, nem menő. Főleg nem az utóbbi. Teljesen felesleges és legtöbb esetben gagyi is. A sima, természetes fotó a legszebb. (Ezalatt azt értem, hogy nulla korrekció van rajta.)
2014. márc. 19. 08:51
17/23 anonim válasza:
teljesen átlagos, tucat tini vagy, de szép kis csaj lehet belőled.
fogadj meg egy jó tanácsot: ne effekteld szét a képeket, mert nagyon gagyi hatása van, és ne tartsd a fejed elé a mobilt, mert ha már fotózod magad, akkor látszódjon valami!
2014. márc. 19. 10:25
18/23 anonim válasza:
Szerintem is szép vagy, a szemed meg a hajad nagyon tetszik, a többi olyan átlagos. A stílus is tipikus mai tinis. Viszont a sminket én rohadt soknak látom :(
Ja meg az első képen nagyon jó azaz ing!
23/L
2014. márc. 19. 13:07
19/23 A kérdező kommentje:
nem annál többvagyok.nem sminkelek csak ha képet csinálok vagy olyan helyre megyek.köszi a tanácsokat.:))a stílusom meg az én dolgom.nem tudod milyen vagyok az én stílusom nem a ruhákban merül ki.
2014. márc. 19. 14:22
20/23 anonim válasza:
Talan ha nem nyomnad tele az osszes keped effektekkel,akkor normalisan neznenek ki. 10/6
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!