Szerintetek hogy nézek ki:DD?
2014. márc. 18. 17:52
1/23 anonim válasza:
Nincs olyan, ahol az egész arcod látszik? :D Nyugi, már ennyiből is látszik, hogy szép vagy, de így nem tudok pontozni.
2/23 anonim válasza:
Talán ha látszódna az egész arcod,alakod,akkor lehetne normális választ adni.
Ezek alapján 10/8
4/23 A kérdező kommentje:
hát ez az ami úgy ahogy...nem szeretem ha fényképeznek énis ritkán magamat.:DD ha kell egész alakos szóljatok találtam egy 1 éves fotót.nem változtam azóta semmit (még nem is nőttem.:/.).Neeem nincs.:) még ehhez fiatal vagyok így maradt az alkoholosfilc.xddddd.de szeretném majd odatetováltatni.
2014. márc. 18. 18:41
5/23 anonim válasza:
Háááát... Többnek akarod mutatni magad, mint aki vagy. Ezt értsd a külsődre, mindenre.
Véleményt nem mondok, kislányokat nem szoktam pontozni:)
6/23 A kérdező kommentje:
ja és bocsi a legédesebb a világon feliratért nem én csináltam hanem nekem írták rá.:$.nem találtam meg az eredeti képet..
2014. márc. 18. 18:42
7/23 A kérdező kommentje:
nem akarom.:).vagyok aki vagyok.de azért köszönöm a kritikát.
2014. márc. 18. 18:44
8/23 anonim válasza:
sima egyszerü kép nincs rolad ?:D
9/23 A kérdező kommentje:
nálad mit takar a sima.?:)
2014. márc. 18. 19:08
10/23 anonim válasza:
hát ami nincs meg szerkesztve !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!