Hogy nézek ki? Hány pontot adnál rám?
Figyelt kérdés
(1-ronda; 10-gyönyörű :))
És szerintetek hány éves vagyok?
2014. márc. 17. 17:36
11/21 anonim válasza:
Nem mondanálak különösebben szépnek, de szimpatikus, kedves arcod van. Egyébként én is kb 15-nek néztelek volna.
14/21 anonim válasza:
Nos tényleg az első két kép lett a legjobb. Azokon nagyon szép vagy.Tetszik rajta a hajad:)Ezek alapján simán 10/8. A többi kép viszont nagyon előnytelen. Pláne a legutolsó...Így csak olyan 10/6-7. :S A kiengedett haj sokkal jobban áll.
Am meg nagyon szép a szemed *.* Szimpatikus, aranyos lánynak tűnsz. Én kb olyan 15 évesnek tippeltelek volna.
16/21 anonim válasza:
Szerintem szép lány vagy ,szépek a szemeid 10/10 ,és a 3. képed tetszik a legjobban!
17/21 anonim válasza:
Ezt nem számmal ezt szóval kell kifejezni , szerintem gyönyörűvagy
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2014. márc. 21. 17:04
19/21 anonim válasza:
Szerintem is nagyon szép szemeid vannak, és a kiengedett haj talán kicsit előnyösebb.16 évesnek tippeltelek. Pontozni nem tudok ,de szerintem szép vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!