Lányok ti is elkezdtek fogyozni most hogy jön a tavasz? Hogy kéne csinalnom? Olyan nehéz nekikezdeniszeretnek jobban kinezi nagy a popóm
Ez a baj...hogy tavasszal kezdesz a fogyókúrának.. Miért? Mert jön a nyár, jól akarsz kinézni? Mert télen nem?
Én nem azért "fogyózok", mert jön a tavasz.
Próbáld helyretenni a fejedben a dolgokat. Magadnak akarj tetszeni, ne másoknak. Magad miatt akarj fogyni, formásodni, és ne mások miatt. Ha ez megvan, akkor az elhatározás is nagyobb lesz és nem fogod feladni az első hét után.
Egyébként figyelj oda az étkezésre, egyél sok vitamint (zöldség, gyümölcs), igyál napi 2-3 liter vizet legalább, és kezdj el mozogni.
Hát én télen is tornázgattam , de most így tavasszal jobban belehúzok. Futni fogok járni a héten legalább 2-3x és este 6 után inkább nem eszek vagy ha eszek akkor is nagyon keveset! (puding,alma)
Egyél sok zöldséget,gyümölcsöket én most vettem egy ilyen nem tudom milyen kenyeret , de nem rendes kenyér ilyen kicsike kocka és 17 kcal meg puffasztott rizst stb.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!