Melyik parfümöt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A segítségeteket kérném egy dologban.
Parfümöt keresek. Könnyű, friss, nyári illatot (jó tudom, most tél van), de évek óta nem találom a nyári illatomat. Rengeteget jártam parfümériákban, de soha nem tudtak olyat mutatni, ami jól állt volna a bőrömön vagy tetszett volna. Szóval ilyen D&G Light Blue és társai nem jönnek be, pedig mindenhol ezt ajánlják.
31 éves nő vagyok, és ami igazán jól állt eddig, az JEan Paul Gaultiertől a Classique (őrült jó rajtam) és az Armani Code. Azok az illatok, amiket az emberek ajánlgatnak, nem igazán jók rajtam, mert mindegyik savanyú vagy fű illatú lesz. Nem az elszívhatóra gondolok... :)
Esetleg van valakinek ötlete, hogy mit érdemes kipróbálnom?
2013. dec. 4. 12:39
3/4 anonim válasza:
Tegyél egy próbát a See by Chloé-val :) Nekem sem igazán állnak jól a friss, sportos illatok, ez egy csipetnyi virág, egy kis gyümölcs, egy kis púder. Vagy az Escada-nak vannak gyümölcsös illatai, azok is jók :)
4/4 anonim válasza:
Escadanak pár évvel ezelőtt nagyon jó nyári illatai voltak, YSL-nak pedig a napokban is próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!