Mit tegyek, hogy jobb legyen az életem?
Egyszerűen utálom ahogy kinézek,amilyen vagyok!
Mindenki olyan szép és csinos körülöttem,én meg csak egy ronda szürke egérnek érzem magam!
A mai világban szinte már csak az számít menőnek és szépnek,akinek derékig érő platinaszőke haja van,nagy melle formás feneke és alig veri az 50kg-ot,de ehhez van minimum 175 cm magas!És persze a minél kevesebbet takaró ruhák,amik extra ribisek!
Régen nagyon sokan mondták,hogy szép vagyok meg,hogy menjek el modellkedni és így utólag úgy érzem,hogy AKKORIBAN lett is volna esélyem,de manapság már semmi!
18 éves leszek,szinte alig van mellem,176 cm magas vagyok 62 kg-mal és tök széles a csípőm meg a derekam és a hasamból is lenne mit leadni,de egyszerűen nem tudom magam rávenni a mozgásra!Vagyis nyáron mozogtam meg tornáztam,de semmi eredménye nem volt!Féloldalas frufrum van és most festettem be sötétbarnára!Ezelőtt sokáig volt vörös és egy kis ideig világosbarna,de az nem állt jól!
Egyszerűen nem tudom,hogy hogyan szerezzek magamnak több önbizalmat!Voltak csajok,akikről azt hittem,hogy kevésbé szépek mint én,de utólag kiderült,hogy tévedtem!Így az a kevés önbizalmam is eltűnt és már semmi jót és szépet nem látok magamon!
Van barátom,ő szépnek is tart(vagyis azt mondja),de én egyszerűen utálom magam és nem tudok boldog lenni ezzel a külsővel!
Tudom,hogy most sokan azt akarják írni,hogy a kis hülye p.icsák ne érdekeljenek meg hasonlók,de sajnos én azt látom,hogy ebben a mai világban(ami szerintem napról-napra csak rosszabb)csak az ilyen kis "csinibabák és mindent kitevő lányok"érvényesülhetnek,akik pedig nem ilyen nevelést kaptak(szóval akiket nem r.ibiknek neveltek)azok meg elvesznek a mindennapokban!És sajnos én azt érzem,hogy ezek közé az elveszett emberek közé tartozok!
Nekem még az a meglátásom,hogy az ilyen beképzelt kis p.icsák ugyebár nagyképűek és bunkók,lenézőek meg stb,akik meg nem ilyenek azok meg próbálnak kedvesek,segítőkészek lenni,de ezt a többiek semmibe nézik és csak a bUnkókat nézik valamibe!Csak az a baj,hogy engem normálisan neveltek és nem arra,hogy egy kis r.ibanc legyek!
Szóval szerintetek mit tegyek,hogy jobban érezzem magam?
Bocsánat,hogy ilyen hosszúra sikeredett,csak jó volt leírni az érzéseimet!
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv!
Szerintem te tipikusan olyan lehetsz aki mindenkinél jobb akarna lenni. Ez sosem fog sikerülni, mindig lesznek nálad szebbek, jobbak. Ha ezt nem tudod elfogadni akkor a gondolkodásoddal van a gond. Nem hinném hogy egy bányarém vagy, ha van egy barátod aki szerint szép vagy.
Ha van valami ami nagyon nem tetszik magadon változtass rajta. És soha ne másokhoz hasonlítgasd magad, ha neked pl. széles a csípőd akkor sosem leszel egy cérnaszál mint a legtöbb modell, de attól még lehetsz szép.
Én is normális nevelésben részesülök,néha már-már kezdem úgy érezni,hogy túlságosan(pl.:apám megszólt azért,mert v.melyik nap cicanaciba és combközépig érő szoknyába mentem suliba.Pedig a korosztályomba ritkán látni ilyet,inkább a mini a "divat").
Nekem is voltak ezzel problémáim,főleg,mert általánosban az osztályba néhányan cikiztek.Aztán eljött a várva várt középiskolai élet,s egy szempillantás alatt minden megváltozott körülöttem.Sokkal bátrabb lettem,van önbizalmam,flörtölök néha,kipróbáltam új dolgot(kézilabdázok most) és sokkal jobban érzem magam így.
1éve még majdnem sírva fakadtam,ha azt mondták nekem,hogy "hogy nézel már ki?Szerinted ez divatos?".Ma már csak annyit mondok ilyenekre,hogy "lehet,hogy szerinted nem divatos,de nekem tetszik és jól érzem magam benne.nekem ez a lényeg."
Szóval én úgy gondolom,hogy mindenki életében eljön az a pillanat,amikor mindent máshogy lát,s nem a rosszat veszi észre,hanem a jót.Én úgy érzem,nálam ez most következett be,és nagyon örülök neki!
Remélem Neked is minél hamarabb eljön ez a pillanat,de addig is próbáld meg elfogadni magad,s amin lehet,azon próbálj változtatni:) Ez most biztos úgy hangzik,hogy én könnyen mondom,de én is megküzdöttem azért,hogy most így érezzek és így gondolkozzak.Volt olyan időszak,amikor nap,mint nap sírtam...
Boldog karácsonyt Nektek!:)
15/L
Köszönöm a válaszokat!
kedves második válaszoló:Nem vagyok ilyen,nem szeretnék mindenkinél jobb lenni,egyszerűen csak szeretném ha lenne egy kis önbizalmam és valamibe becsülnének az emberek,illetve én is magamat!
De azért köszi a válaszokat és várok még egyéb "ötleteket"is!
Üdv!
Erre csak annyit tudok mondani
Van aki szebb van aki jobb de olyan nincs aki én vagyok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!