Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Többi lent.

Mi a véleményetek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Már írtam ilyen kérdéssel kapcsolatban, megpróbáltam megfogadni a tanácsotokat, de nem igazán sikerültek.. Arról lenne szó, hogy már 16 éves vagyok, de még mindig nincs melltartóm. Tesin nagyon kényelmetlen, főleg a futásnál, ugrálásnál. Az összes lánynak van az osztályból kivéve nekem persze.. Nagyon jóban vagyunk anyával, de ez a téma valahogy soha nem kerül elő a beszélgetések közben. Hogy adhatnám a tudtára, hogy nekem már kell melltartó? (Egyébként még régebben azt mondta, hogy nem kaphatok, mert felnőtt koromban lógni fognak a melleim.. De ez már régen volt és azóta nem került szóba ez a téma.) Szerintetek jó ötlet az, ha leírom mindezt egy naplószerűbe és "véletlenül" otthagyom hátha beleolvas?

2014. márc. 14. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem értem, ha jóban vagytok, miért nem állsz elé, hogy anyu, mindenkinek van már melltartója az osztályban, én is szeretnék, mert zavar..? Ennyi lenne. Felesleges szerintem ilyen nyakatekert megoldásokat találni, semmi ciki nincs ebben, nők vagytok.
2014. márc. 14. 17:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. :) Nem arról van szó, hogy ciki, hanem mert régen ugye mondta, hogy "nem hordhatok".. Kicsit félek a reakciójától, hogy mit szólna, ha most állnék elé ezzel a kéréssel.
2014. márc. 14. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát 16 évesen pedig már elég aktuális..én 12-13 éves koromtól hordok, ez akkor tök természetes volt. Egyébként meg szerintem hülyeség, hogy lógni fog tőle..de, még, ha igaz is lenne, inkább vállalnék egy kis "lógást", minthogy átlátsszon a mellem a felsőimen. Próbáld meg ezzel meggyőzni. Amíg nem kérdezed meg, nem derül ki.

Harmadrészt pedig 16 évesen besétálsz egy boltba és veszel.

2014. márc. 14. 17:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)) Majd megpróbálom.
2014. márc. 14. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
"Besétálsz egy boltba és veszel." - ennyi a lényeg. Teljesen természetes dolog. Épp úgy nem fog senkit sem érdekelni, mint az, ha óvszert veszek. Pedig először úgy éreztem, világít a kosaramban. :D
2014. márc. 15. 08:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, és amúgy mekkora melled van?
2014. márc. 15. 08:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!