Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Alza eredeti parfümöket...

Alza eredeti parfümöket értékesít?

Figyelt kérdés

Eddig amit onnan rendeltem, dior az elég erősnek bizonyult, árban is kb azonos volt a többi weboldallal ami talán megbízhatóbb. Most egy olyan parfümöt rendelnék, ami douglasban sajna nem elérhető semmilyen kiszerelésben, pedig 2024-es kiadás.. érdekes.

Ezért gondoltam az Alza-ra mert ott van még belőle pár db.

Szerintetek meg merjem onnan rendelni? xd

dec. 15. 22:07
 1/5 A kérdező kommentje:
Ha ne, akkor milyen oldalt ajánlatok, ami fixen eredeti parfümöt értékesít, nem baj ha drágább.
dec. 15. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Alza nem sokmindent árul. Olyan mint az emag. A cuccok többségét különböző cégek árulják és köztük lehet bármilyen cucc.
dec. 16. 04:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát az nem valami bíztató. Alzáról évek óta vásárolok pedig, és emag nagyon más, ott szinte minden terméket más cég árul és hetekig kell várni a kiszállításra, még alzán 2 nap max, bármit rendeltem eddig, ezerszer rendeltem onnan, és ezért gondolom hogy nem külön cégektől szedik össze.
dec. 16. 08:42
 4/5 A kérdező kommentje:
És emagról 1/1 hamis parfüm9t kaptam, bár az áráról is gondoltam hogy az lesz. Legalább többet nem rendelek onnan semmit. Alzaról eddig ilyen 3-4 parfümből mind eredetinek bizonyult.
dec. 16. 08:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Vivantis, Brasty
dec. 16. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!