Hol tudok vásárolni Niche parfümöket?
Figyelt kérdés
Valaki tud ajánlani megbízható weboldalt ahol tudok vásárolni Niche parfümöket? Illetve valahol Magyarországon belül van ilyen parfüméria, ahol meg is lehet őket szagolni? (Maison Francis Kurkdjian, Parfums De Marly, Mancera, Montale, Xerjoff, Nishane, stb...)2023. júl. 24. 17:08
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Utánanéztem és a Nerolit tényleg dícsérik, valamint Budapesten parfümériájuk is van. Notinoról hallottam 1-2 rosszat, inkább nem kockáztatok, ez már nem a 15-20 ezres kategória. A Douglasban és a Salon de Parfum oldalon nincs olyan parfüm, amilyet én szeretnék sajnos. Szerintem a Neroli lesz a nyerő számomra. Köszönöm a választ! :D
2023. júl. 25. 00:11
3/7 anonim válasza:
Nem néztem hol lehet kapni amiket felsoroltál, csak így kb az első google találatokat beírtam, amikre emlékeztem.
4/7 anonim válasza:
A Neroliból minden parfümből tudsz mintát rendelni. Nagyon ajánlom, mert leírás és egyszeri szaglás alapján nagyon becsapósak lehetnek, főleg a niche parfümök.
5/7 anonim válasza:
7scents
Belodore
Cherry Garden
Neroli
Salon de parfum
Violet Od
Egyes Douglas és Notino üzletekben is vannak niche-ebb parfümök.
6/7 anonim válasza:
*Kifelejtettem a Le Parfumöt, illetve még ott volt korábban a Madison is, de az elmúlt hónapokban zárva volt felújítás miatt, nem hiszem, hogy kinyitnak újra.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. júl. 27. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!