Mutattok nekem vonzó, általatok helyesnek tartott srácokat?
Figyelt kérdés
Köszi!2014. márc. 14. 11:16
1/23 anonim válasza:
Hát linkelni most nem tudok de nekem a helyes pasi olyasmi mint Johnny Depp a Karib tenger kalozaiban. Vagy Ville Valo fiatalon. A mai átlagsrácok szerintem nagyon unalmasan néznek ki.
2/23 anonim válasza:
Csatlakozom az 1-es válaszolóhoz :)
24N
3/23 anonim válasza:
data1.whicdn.com/images/56301472/large.png
25.media.tumblr.com/cd32fcd542b82e02547707f7627c5454/tumblr_mt9z634EGP1sxmwb3o1_500.jpg
alfredojunior.files.wordpress.com/2011/05/marlon-teixeira_06.jpg
17/l
4/23 A kérdező kommentje:
Köszi, őt ismerem. És kedves előző vele csak szexelnél, vagy a pasid lenne?
Mert szerintem az ilyenek szexnél többre nem jók
2014. márc. 14. 13:31
6/23 anonim válasza:
Mobilról vagyok,szóval belinkelni nem tudom.
Van relatíve sok ilyen,de pl Theo Hutchraft, a Hurts énekese.
8/23 anonim válasza:
#3 Mivel nem ismerem az általam linkelt férfiakat belsőleg, ezért ezt nem tudom így megmondani, de ha a személyiségük bejönne akkor akár párkapcsolatot is el tudnák képzelni hasonló külsejű srácokkal.:)
És miért gondolod, hogy az ilyen srácok csak szexre jók?
9/23 A kérdező kommentje:
Bocsánat, csak Marlon Teixeirara gondoltam, hogy szexre jó.
2014. márc. 14. 16:20
10/23 anonim válasza:
Mondjuk Marlon Teixeirara nem igazanán úgy néz ki, mint aki kapcsolatot keres :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!