Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől számít egy fiú helyesnek?

Mitől számít egy fiú helyesnek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy mindenkinek más és más tetszik de csak van valami
2013. szept. 14. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nos leírom hogy NEKEM mi,és előre közlöm hogy magánvélemény. Ha a külsőt kérdezed, annyi számít hogy ápolt legyen, és ne 30 kiló legyen vaságyastól. Nekem pl. tetszenek a mackósabb fiúk is :) Ha belsőre kérdezed és szerintem ez fontosabb, akkor kedves, megértő, és vicces, lehessen vele hülyülni :) 15/L
2013. szept. 14. 20:03
 2/11 anonim ***** válasza:
23%

a belső egyértelmű, na de nem ez a kérdés és különben se az fog meg elsőre.

tehát nézzük a kérdést:

- maximálisan igényes, metrosex

- sportos, szálkásan izmos de alapjában vékony alkat

- nekem a sötét, lehetőleg fekete haj nagyon nyerő de láttam már tejfölszőkéből is gyönyörűt

- finom arcvonások, értelmes arckifejezés

- nem kell mindenből Armani, de azért adjon magára az öltözködésben is

- legyen stílusa

- arcszörzet kizárt, max borosta izgató némely fiúnál, de ez nagyon egyéni kérdés

- egyéb helyeken is szőr legyen karbantartva

- 16-19 cm közötti farok (a nagyobb se jó ám)

- legyen pénze, de ne újgazdag pesti bunkó formában

- mentalitása, viselkedése tükrözze az elit származást, de ez úgyis lejön 3 perc alatt vkiről

- ha heteroszexuális, tudja, hol a határ fiúkkal ... csak mert jártam már úgy h idő közben túlságosan bemelegedett a barátom (max. laza haveri szex de csak néha)

Kb ezektől. De ez kor kérdése is, minden korban vannak + elvárt jellemzők.

2013. szept. 14. 20:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Attól, hogy jóképű. Ez nyilván mindenkinek más, körbeírni sem lehet. Az ha magas, és igényesen öltözködik, mé plusz pont.
2013. szept. 14. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:

tekintet,abban kell legyen valami ami megfog,nem tudom elmondani mi az,de abból látom hogy más mint az a többi fiú

nekem szintén a sötét,fekete haj jön be,barna szem,aranyos mosoly..de lehet most csak azért írom ezt mert a mostani barátom így néz ki,és ezért ezt tartom helyesnek:))érdekes mert ő mundjuk először nem tetszett különösebben,de miután megismertem belsőre,megszerettem,és azóta úgy látom hogy ő a legtökéletesebb pasi a világon:D

2013. szept. 14. 20:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Nincs univerzálisan helyes srác. Én pl. rögtön vitatkozni tudnék a másodikkal, hogy az igényesség nem egyenlő a metroszexualitással, és én a világból kifutnék egy olyan pasitól, aki több időt tölt a fürdőszobában, mint én.

Én annyit tudnék erre mondani, hogy az alapvető ápoltság az, ami közös nevező lehet, bár megintcsak, látok olyan retkes pasikat, akikért odavan pár csaj (mondjuk azok olyanok is...).

2013. szept. 14. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Attól hogy jóképű. Mert lássuk be, a szépség az azért mégiscsak csábító.

Nekem is a sötét haj sötét szem párosítás jön be egyébként, meg az ha valaki magas, izmos (nem testépítő szinten), ne legyen holtsápadt bőre mert az szerintem gusztustalan, legyen stílusa, és legyen magabiztos. Ez nagyon fontos. A nyuszi fiúkban semmi vonzó nincs.

2013. szept. 15. 01:16
 7/11 anonim ***** válasza:
4%

azért van pár olyan "nyuszifiú" aki tud izgató lenni!!

az igényességet pedig igenis maximális szinten elvárom, és kifejezetten értékelem, ha netán úgymond egy lánynál is többet tölt a fürdőszobában. bár lenne minden hímnemű ilyen, ugyanis rendkívül sok igénytelent látok mindenfelé, és kiráz a hideg. nézz csak körbe egy buszon, egy metron, egy utcán, egy plázában, szal egy adott helyen, és számold össze, %-ban hány olyan fiút találsz, akire azt mondanád, hogy na le a kalappal előtte az igényessége miatt.

Az a baj h nálunk még mindig él egy olyan tévképzet h ha egy fiú igényes, kozmetikushoz jár h pl rendben legyen a bőre, a szőrzete, szolizni jár, hogy vonzó színe legyen és stb stb, stílusos ruhákat hord mert egyszerűen van ízlése na meg ki szeretne nézni valahopgy, nos ezek mind olyan tényezők, amelyek Nyugaton alapkövetelménynek számítanak és teljesen természetesek, de nálunk még összekötik a melegséggel :(

Na kérem, itt tartunk, és az az érdekes, hogy ugyan nálunk is létezik ez a magára maximálisan igényes réteg, de sajnos arányaiban messze elmarad bármely nyugati ország számarányaitól. Ami még szomorúbb h nem is látni jelentős elmozdulást ebben a kérdésben.

Ellenben! mindenkinek szíve joga abban a környezetben mozogni és abból "meríteni" ... csak ezt tudom hozzáfűzni.

2013. szept. 15. 08:39
 8/11 anonim ***** válasza:

A helyes jelzőt én azokra a fiúkra használom, akiknek barátságos, életvidám és kedves arcuk/kisugárzásuk van. Ebből kifolyólag számomra egy kevésbé jóképű férfi is lehet helyes és vica versa. (Persze attól, hogy valakin elsőre nem látszik meg, hogy kedves/aranyos/jó kedélyű még nagyon is lehet az.)

OFF: A szoli mióta tartozik az igényességhez? Egészségtelen, ráadásul természetellenes hatású. Mindenki barátkozzon meg a saját bőrszínével, nem lehet mindenki latin-amerikai macsó. (Megjegyzem, nekem inkább a sápadtabb pasik tetszenek.)

2013. szept. 15. 21:54
 9/11 anonim válasza:
Kedves 2-es, remelem megd*glesz mielott 18 lennel :D en is ezt a metroszexualis stilust kovetem kicsit, de te egy igazi ferto lehetsz, klubba lesz*patnalak!
2019. szept. 3. 07:45
 10/11 anonim ***** válasza:

most mi a baj, kedves utolsó???

mi rosszat írtam?

2019. szept. 5. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!