Van olyan duci/kövér lány, aki elégedett a külsejével?
Jó kérdés. Az a helyzet, hogy nem tudom elképzelni, hogy ezek a nők tényleg elégedettek és boldogok legyenek. (szeretném azt hinni és kívánom is nekik, csak magamból kiindulva, sajos nem hiszem el).
Elsőkétn leszögezem: 24 éves nő vagyok, átlagos testalkattal (igazából már attól hülyét kapok, ha van rajtam két kiló felesleg, de nem vagyok az a botsáska alkat. Szóval azért a szennyest meg bírom emelni, de nem is dübörög a föld a jöttömtől), és szerintem ez a nő a képen ápolt, csinos és kívánatos. Abszolút nem látok benne semmi kivetnivalót, és az a férfi, akinek ez tetszik, az egyáltalán nem aberrált az én olvasatoban. Őszintén megmondom, nekem egy ilyen nő sokkal jobban tetszik, mint az ilyen össze aszott, csoffadt modellek.
Másrészt viszont, hogy a kérdésedre válaszoljak, sajnos azt hiszem, hogy nem tudják magukat száz százalékig elfogadni, és igen, a bükokat is sértésnek veszik.
Nézzük csak meg, mit sugároz a média. Vékony, tökéletes, bombasztikusan szép nőket. Mindenhol. Még a csapból is azok folynak. És ez bizony belefrkőzik az ember agyába. EGyszerűen a társadalmi elvárás, az alap, az, hogy minden nő csontsovány, ha jól akar kinézni. (arról most ne szóljon a fáma, hogy ez szerintem alapvetően helytelen és egy oltári nagy baromság is). Ebben a szituációban, ahol hallgatólagosan konstans kritikának és bántásnak vannak kitéve az ilyen testű nők a média által, előfordulhat, hogy bizony gúnynak, támadásnak veszik az esetleges őszinte bókot. De ki ítéli el ezért őket? Én nem. Sőt teljesen megértem őket, én szerintem nagyon bunkó állat lennék az ő helyükben sajnos.
Na de, most már nem szaporítom tovább a szót. Szerintem a megoldás valahol a kettő között van. A modell és a kövér között. Az ideálnak valahol ott kéne lennie a normális, egészséges alaknál, mindenkinek alkatához mérten. :)
Köszönöm a válaszodat! Sajnos a média valóban nagyon tud hatni az emberekre, szinte minden témában. Ebből a szempontból valóban érthető a dolog, bár reménykedtem, hogy látok ellenpéldát is.
Sajnos úgy néz ki, ízlés az sokféle van, de az elfogadott norma ehhez képes elég szűk.
Mondjuk annak azért örülök, hogy nem mindenki tartja ezt betegesnek, köszönöm neked! Igazából én sem éreztem ezt perverziónak, de sok ember egészen más véleménnyel van erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!