Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan duci/kövér lány,...

Van olyan duci/kövér lány, aki elégedett a külsejével?

Figyelt kérdés
Minden lány, akivel eddig találkoztam, az vagy eleve vékony, vagy vékony akar lenni. Pedig igenis, lehet nagyon vonzó és nőies a teltebb alak is. Persze aki ezt szereti, az egyből be van kategorizálva perverznek/betegnek, amint meg mer dicsérni egy ilyen adottságú nőt. Ha pedig mégis fogadják a bókját, egy idő után azért csak kibukik, hogy az illető nem feltétlen akar duci lenni, sőt, és nem tetszene ő soványan is, mert úgyis a belső számít...? Ezért egy hozzám hasonló érdeklődésű fiúnak esélye nincs a zsánerét megtalálni, hiába panaszkodnak a duci nők, hogy minden fiú a vékonyak után fut, rájuk rá se hederítenek, csak a perverzek... Persze tudom, valóban csak külsőség, a belső a fontos, (számomra is!), de engem most ettől elvonatkoztatva csak ez a kérdéskör érdekelne. Tényleg ennyire reménytelen lenne a helyzet? Rossz korba születtem?

2014. márc. 11. 08:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Aszta qrva életbe ezeknek a szavaknak van ám súlya de tényleg.Meg vakultam úristen:D
2014. márc. 12. 19:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Netán van valami problémád?
2014. márc. 13. 07:55
 13/14 anonim válasza:
81%

Jó kérdés. Az a helyzet, hogy nem tudom elképzelni, hogy ezek a nők tényleg elégedettek és boldogok legyenek. (szeretném azt hinni és kívánom is nekik, csak magamból kiindulva, sajos nem hiszem el).

Elsőkétn leszögezem: 24 éves nő vagyok, átlagos testalkattal (igazából már attól hülyét kapok, ha van rajtam két kiló felesleg, de nem vagyok az a botsáska alkat. Szóval azért a szennyest meg bírom emelni, de nem is dübörög a föld a jöttömtől), és szerintem ez a nő a képen ápolt, csinos és kívánatos. Abszolút nem látok benne semmi kivetnivalót, és az a férfi, akinek ez tetszik, az egyáltalán nem aberrált az én olvasatoban. Őszintén megmondom, nekem egy ilyen nő sokkal jobban tetszik, mint az ilyen össze aszott, csoffadt modellek.

Másrészt viszont, hogy a kérdésedre válaszoljak, sajnos azt hiszem, hogy nem tudják magukat száz százalékig elfogadni, és igen, a bükokat is sértésnek veszik.

Nézzük csak meg, mit sugároz a média. Vékony, tökéletes, bombasztikusan szép nőket. Mindenhol. Még a csapból is azok folynak. És ez bizony belefrkőzik az ember agyába. EGyszerűen a társadalmi elvárás, az alap, az, hogy minden nő csontsovány, ha jól akar kinézni. (arról most ne szóljon a fáma, hogy ez szerintem alapvetően helytelen és egy oltári nagy baromság is). Ebben a szituációban, ahol hallgatólagosan konstans kritikának és bántásnak vannak kitéve az ilyen testű nők a média által, előfordulhat, hogy bizony gúnynak, támadásnak veszik az esetleges őszinte bókot. De ki ítéli el ezért őket? Én nem. Sőt teljesen megértem őket, én szerintem nagyon bunkó állat lennék az ő helyükben sajnos.

Na de, most már nem szaporítom tovább a szót. Szerintem a megoldás valahol a kettő között van. A modell és a kövér között. Az ideálnak valahol ott kéne lennie a normális, egészséges alaknál, mindenkinek alkatához mérten. :)

2014. márc. 13. 14:59
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! Sajnos a média valóban nagyon tud hatni az emberekre, szinte minden témában. Ebből a szempontból valóban érthető a dolog, bár reménykedtem, hogy látok ellenpéldát is.

Sajnos úgy néz ki, ízlés az sokféle van, de az elfogadott norma ehhez képes elég szűk.

Mondjuk annak azért örülök, hogy nem mindenki tartja ezt betegesnek, köszönöm neked! Igazából én sem éreztem ezt perverziónak, de sok ember egészen más véleménnyel van erről.

2014. márc. 13. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!