Tudnátok mutatni olyan lányokat, akik smink és photoshop nélkül is szépek?
Figyelt kérdés
De tényleg, semmi smink, semmi szerkesztett kép. :)2014. márc. 10. 19:06
11/18 anonim válasza:
Az a baj, hogy a legtöbb fotóról nem lehet megállapítani, van-e sminkelve - de legalábbis alapozva az arca. Az első linken is vannak olyan lányok, akiken kifejezetten látszik a smink.
12/18 A kérdező kommentje:
csak azért érdekel mert sokan mondják nekem hogy szép vagyok, persze csak olyanok akik ismernek, ezért nem igazán érzem reálisnak :) és kíváncsi vagyok hogy ti kiket tartotok szépnek :) és azért kértem hogy smink és szerkesztés nélkül linkeljetek képeket, mert ugye photoshoppal bárki lehet szép :D még én is :D
2014. márc. 10. 19:56
15/18 csacsi2 válasza:
Nálam mindig más szép, azaz sok a szép lány. Személy szerint relatív a szépség és csak az tart igazán szépnek aki szeret is és akkor tök mindegy, hogy sminkeled magad vagy sem. Legyen az akár csak a fülcimpád...
Azért azzal szerintem nem sokan vitatkoznának, hogy Palvin Barbara szép -e (így vagy úgy)...
Mindenkinek más tetszik, találsz te is olyat akinek pont te, csak vedd észre, még akkor is ha ezért félszeg.
Személyes tapasztalat.:
volt egy modell lány... Flörtöltünk, nem találtam benne hibát. Volt egy rossz, flegma megjegyzése, utána már kerestem benne és a belső szépség hiányában találtam is olyat ami külsőleg nem vettem észre...
16/18 anonim válasza:
17/18 anonim válasza:
Csak éppen rajtuk is van smink, nem kevés, legalábbis az utolsó kettőn.
18/18 anonim válasza:
Utolsó, te élőpélda vagy arra, hogy a fiúk nem tudják mit beszélnek amikor azt mondják, hogy jobban szeretik a smink nélküli lányokat:D Nem veszitek észre a sminket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!