16 kg túlsúly már látvágyos?
Figyelt kérdés
A mérleg szerint ugyanis ennyit híztam szeptember óta. Csak nem bírok rájönni, hová és hogyan. A mellem egy kosárméretet nött (70D-röl 70E-re), de a hátméretem semmit sem változott.
A combjaim vastagabbak ugyan, de azt betudtam a rengeteg lépcsözésnek.
Alig eszek, folyton lépcsözök, a stressz is nagy rajtam, rá nem bírok jönni, hogy jött fel 16 kg.
A kezeim ugyanolyan vékonykák, a hasam sem lett nagyobb (mini pocim van csak), egyedül a mellem és a combom.
Le tudom még ezt adni valaha?
2014. márc. 8. 21:15
2/6 anonim válasza:
Látvanyos csak te nem latod.nalam csak 10 kilorol volt szó de gy utolag képek alapján az volt.nem is kicsit.de akkor nem ertettem hol van rajtam a suly hat mindenhol volt
3/6 A kérdező kommentje:
Képen se tünik fel, max 5 kg-t mondtam volna
2014. márc. 8. 21:31
4/6 anonim válasza:
Azért mondtál volna csak 5 kilót mert az első 5 nem látszik :). Viccet félretéve, ha a hátad még mindig csak 70-es, annyira nem lehetsz kövér.
5/6 anonim válasza:
Igen, az már látványos. Lehet, hogy azért nem tűnik fel, mert folyamatában láttad a hízást és hozzászoktál:D
6/6 anonim válasza:
Jó helyre híztál, nem úgy, mint én és valószínűleg magas is vagy. Én mindenhová hízok, de leginkább hasra, karra, combra... 5 kiló simán meglátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!