Ilyenkor Ti mit tennétek az én helyemben? Help!
Szerintem az előző válaszoló kicsit túlreagálja, minden tiszteletem persze :D
Sose értettem, ebben a korban már miért szólnak bele ennyire a szülők. A körömfestés tök átlagos dolog, nem feltűnő. A sminkelés finoman szerintem elfogadható, de alapozót tényleg nem ajánlanám, ha sok a patid. Inkább átlátszó púdert (Catrice-nek van) ha csillog a bőröd. Spirál teljesen oké, és figyelj oda a lemosásra. Anyukádat meg beszéld rá egy jó arcradírra. Barátnőm gyógyszertári szalicilsavval tünteti el a patijait, nem tudom, jót tesze-e osszútávon, nem tapasztaltam.
A hajfestéssel sok macera jár, lenövés, a szín fakulása, stb. Tapasztaltam én is, voltam már piros, felnyírt részen kék, most meg fehér. Megviseli a hajam, de kellő odafigyeléssel, kevés hóhatással és minimum egy hónap kihagyással a festések között kordában lehet tartani a dolgot.
Szia:) hasonló helyzetben voltam én is 14 évesen. Nekem se engedtékaz ilyenket de én is szerettem volna. Egyszerűen kifestettem a körmöm, és kisminkeltem magam. Mindig ki voltak akadva, voltak veszekedések, de kb 2 hét alatt hozzászoktak és ennyi! A szülőket kész tények elé kell állítani, az a kamaszkor szabálya!;DD Jöhet mindenki olyanokkal h 14 évesen még nem kell sminkelni magad blablabla...de nem az őskorban élünk könyörgöm!! Az arcodra pedig tudsz venni a zsebpénzedből, vagy egy kis félretett pénzből különböző krémeket! Remélem tudtam segíteni!
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!