Nem vagyok túl alacsony és tömzsi a keringő ruhához? Illetve a hajamat se tudom sehogyse megcsinálni.
Figyelt kérdés
Keringőzők a sulimba nemsokára és eléggé félek,mert levették a méreteinket és ez jött ki:
(Magasság:152 cm
Súly: 52 kg)
de a mellméretem viszont:B86
+a keringő párom eléggé magas
A hajam meg az a tipikus tépett,kulcscsontig érő,szintén tépett oldalfufruval (sokak szerint emo bár én nem vagyok az) és ezzel mit kezdjek?
2014. márc. 6. 15:17
1/4 anonim válasza:
A keringőruhából is van nagyon sok fazon. Olyat kell választani, ami a te alkatodhoz illik és előnyös. Pl a pánt nélkülit felejtsd el. Szerintem egy vékony pántos/nyakpántos ruha kell neked.
Ahhoz, hogy frizuratippet adjunk, kéne látni az arcodat, hogy mi az, ami jól áll. Általános a konty, valamint a hullámosítás és feltűzés.
2/4 anonim válasza:
Mekkora a mell alatti körfogatod és a mellbőséged? Mert ez a melltartó méret max akkor stimmel ha a kínaiban vásárolsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Huhhh,ezeket nem tudom megmondani,mert a férfi mérte le nekünk a mellbőséget mérőszalaggal szóval nem melltartó méret szerint ment a dolog.Amúgy a derekbőségem meg elég kicsi szóval ez is érdekes..meg a combjaim se nagyok tulságosan,kicsit aránytalannak érzem.Ha nem nagy a fenekem akkor a mellem se legyen az...sztem.
2014. márc. 7. 14:44
4/4 anonim válasza:
Na de otthon nincs egy centid hogy megmérd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!