Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a külsőmről?...

Mi a véleményetek a külsőmről? (KÉP)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. márc. 2. 23:18
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
82%
Szép vagy, meg az alakod is nagyon jó 15 éves korodhoz képest, de sajnos egy 15 évesnek nem így kellene viselkedni, hogy műköröm, meg bugyis kép. Szóval a vélemény az, hogy amilyen szép vagy, olyan ribi, és még finom voltam.
2014. márc. 3. 14:08
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Vicces arcszerkezeted van, engem valami rénszarvasra emlékeztet. Amúgy meg tini-ribis, hülye grimaszokkal, és már ennyi idősen fürdőruciban pózolással. Ti tényleg nem veszitek észre, hogy ez gáz, és csak magatokat járatjátok le? Vagy anyukátok nem szól, hogy ezt nem kéne felrakni?
2014. márc. 3. 16:06
 23/34 anonim ***** válasza:
70%

szép vagy,de nem tudsz normálisan mosolyogni??? így elég ijesztő o.o

és a tükörpózolást felejtsd el,mert így fog kihalni a generációnk

13/L

2014. márc. 3. 16:18
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

23-as: érdekes okfejtés. Szerintem akkor halna ki a generációtok, ha a fészbúk megszűnne létezni. :P :D Mindenesetre egyet értek, gáz a pózolása.

22-es: anyuka vagy nem tud róla, vagy ha tud is, sz*rik rá. Jól meglátszik a nevelés és törődés hiánya a mai fiatalokon. Amit művelnek, az nem más, mint feltűnési viszketegség - mert egyébként senki sem figyelne rájuk.

2014. márc. 3. 17:41
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Szépnek gondolnálak... de sajnos a képek alapján nagyon ostobának tartalak, úgyhogy mégsem tartalak szépnek.

Pár év múlva, amikor rájössz, hogy szörnyen buta voltál 15 évesnek, és kicsit észhez térsz, akkor szép nő leszel. Egyszer. Talán. Vagy maradsz ostoba.

2014. márc. 3. 18:00
 26/34 anonim válasza:

Hát nekem az nem stimmel hogy a 3. képen tök kihívóan nézel ki és ott van mögötted egy plüss maci :D

Nem hinném hogy ez a külső illik ehhez a belsőhöz

2014. márc. 4. 17:16
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem nagyon unszimpatikus fejed van már bocsi:S

olyannak látszól aki mindenkit lenéz, és ez az arc te jesszusom de szánalmas.......mindenki azt hiszi olyan menő amikor ilyen fejeket vág közben meg inkább cinkes de ronhadtul, nem lennél csúnya, de ezeket a fejeket felejtsd el.

16/L

2014. márc. 4. 18:16
 28/34 anonim ***** válasza:
Szerintem tök szép vagy ! Nekem is kene ilyen alak :)) olyaaaan szep vagy;):)))))))
2014. márc. 4. 19:23
 29/34 anonim ***** válasza:

már bocs, de ha tényleg ő posztolta a képeket, akk nem lehet hülye hiába pontoztatok le...

-pont az IG az az oldal, ahol leginkább el vannak rejtve a direktinkek a képhez...melyik 15 éves tud ig-ről direktlinkelni?

2014. márc. 5. 18:00
 30/34 anonim ***** válasza:
Nem vagy csúnya, de szép se. Nagy a szemed és fura a szád :/ tényleg békás kicsit :D És teljesen igazuk van az előttem szólóknak, 15 éves korodhoz képest elég gáz, amit csinálsz :/
2014. márc. 5. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!