Mi a véleményetek a külsőmről? (KÉP)
szép vagy,de nem tudsz normálisan mosolyogni??? így elég ijesztő o.o
és a tükörpózolást felejtsd el,mert így fog kihalni a generációnk
13/L
23-as: érdekes okfejtés. Szerintem akkor halna ki a generációtok, ha a fészbúk megszűnne létezni. :P :D Mindenesetre egyet értek, gáz a pózolása.
22-es: anyuka vagy nem tud róla, vagy ha tud is, sz*rik rá. Jól meglátszik a nevelés és törődés hiánya a mai fiatalokon. Amit művelnek, az nem más, mint feltűnési viszketegség - mert egyébként senki sem figyelne rájuk.
Szépnek gondolnálak... de sajnos a képek alapján nagyon ostobának tartalak, úgyhogy mégsem tartalak szépnek.
Pár év múlva, amikor rájössz, hogy szörnyen buta voltál 15 évesnek, és kicsit észhez térsz, akkor szép nő leszel. Egyszer. Talán. Vagy maradsz ostoba.
Hát nekem az nem stimmel hogy a 3. képen tök kihívóan nézel ki és ott van mögötted egy plüss maci :D
Nem hinném hogy ez a külső illik ehhez a belsőhöz
hát nekem nagyon unszimpatikus fejed van már bocsi:S
olyannak látszól aki mindenkit lenéz, és ez az arc te jesszusom de szánalmas.......mindenki azt hiszi olyan menő amikor ilyen fejeket vág közben meg inkább cinkes de ronhadtul, nem lennél csúnya, de ezeket a fejeket felejtsd el.
16/L
már bocs, de ha tényleg ő posztolta a képeket, akk nem lehet hülye hiába pontoztatok le...
-pont az IG az az oldal, ahol leginkább el vannak rejtve a direktinkek a képhez...melyik 15 éves tud ig-ről direktlinkelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!