Pár év múlva meg azt fogod kérdezni, hogy hogyan nézhetnél ki fiatalabbnak. Inkább élvezd ki, amíg fiatal vagy, előbb-utóbb majd nem kell "álcáznod" magad ahhoz, hogy idősebbnek tűnj.
2009. dec. 12. 19:14
2/11 anonim válasza:
Erősebb smink pl.
Nekem anno bejött, vagy a ruha is sokat tesz.
2009. dec. 12. 19:26
3/11 anonim válasza:
eroteljesebb smink mint ahogy mar mondtak, esetleg tupirozott kifesult hajviselet es persze kihivobb ruha :)
de szeritnem mindenki mas` .. pl engem 16 evesen is 19 nek nez mindenki :P
amugy meg kezdj valamit a hajadal pl fesd v vasald,göndöritsd,sminkelj deh nem kell feltétlenül erősen.. a visszaogott smink is épp lyan hatásos;)
2009. dec. 12. 23:14
6/11 anonim válasza:
Egy nőies frizura sokat dob. Meg nőies öltözködés.
2009. dec. 13. 00:09
7/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, az erőteljesebb sminktől inkább fiatalabbnak szokták nézni az embert, mivel ez a tinikre jellemző. Engem 15 évesen 18-nak néztek (sminkem kb. szempillaspirálból és szájfényből állt, tehát minimális), aminek nagyon nem örültem, mivel mindig azzal hecceltek, hogy biztosan bukott diák vagyok. Mondjuk nekem nagy mellem volt már akkor is, szerintem emiatt tűnhettem idősebbnek. Az öltözködésem talán annyiban tért el az átlagtól, hogy a kimondottan nőies darabokat kedveltem 8tornacipő csak edzésre, amúgy magassarkú és imádtam a szoknyákat is). Próbáld ki, hátha téged is idősebbnek néznek ha így öltözködsz. De volt egy csaj, ő mindig nagyon elegáns volt, nadrágkosztüm meg társai, őt is mindig idősebbnek nézték.
2009. dec. 13. 15:23
8/11 anonim válasza:
én 14 vagyok, most éppen egy egyetem elsős fiú (19) udvarol nekem, ki se nézte volna belőlem, hogy most vagyok 8.-as. sokan 1 éve még el se hitték, hogy jééé ez a lány 7-es, mindenki kisebbnek nézett :) manapság már ha azt kérdezik hova akarok tovább tanulni mind meglepődnek ha gimit mondok :) de attól félek, h. majd idősen még idősebbnek nézek ki... :S
14/L :)
2009. dec. 14. 17:04
9/11 anonim válasza:
lehet furán hangzik, de szerintem a göndör haj dob rajtad egy olyan 5 évet. Lehet hogy azért mert most a tinilányok mind vasalják a hajukat, így akinek göndör ki sem nézik belőle hogy tini. De amúgy erősebb smink, visszafogottabb, de divatos, stílusos ruhák, sötétebb rúzs
2009. dec. 15. 19:28
10/11 anonim válasza:
előzőnek igaza van, én is idősebbnek nézek ki göndör hajjal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!