Fiúk, lányok nektek hogy tetszik ez a lány?
2014. márc. 2. 14:17
1/15 anonim válasza:
szerintem meg kegyetlenül ki van photoshoppolva
2/15 anonim válasza:
Szerintem semmi különös nincs benne. Ez nem baj, mert az emberek, úgy a fiúk mint a lányok túlnyomó többségben tényleg semmi különleges nincs.
3/15 anonim válasza:
Szép nagyon, tudnám kényeztetni :)
21F
4/15 anonim válasza:
Ez a kép szénné van ps-olva. Biztos nem csúnya alapból sem, de ennyi utómunkával egy full átlagos lányból is lehet szépségkirálynőt csinálni. Így nem lehet véleményt mondani. Borzasztó természetellenes.
5/15 anonim válasza:
Jah és kihagytam, hogy full narancssárga, elrontotta a bőrszínt baromira. Olyan mint egy narancs, amit kivasaltak.
6/15 anonim válasza:
Már annyira szerkesztve van, hogy úgy néz ki, mintha a sminkje painttel lenne odarajzolva.. Biztosan szép lány, de ebből a képből semmit se lehet látni.
7/15 anonim válasza:
Tényleg agyon van photoshoppolva, de szép lány egyébként, bár a bőrszíne nagyon ronda szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!