Nagyon szétáll a fogam. És ha fogszabályzót csináltatok az fály? És kb: menyibe kerül? KB van 30. 000 ezer ft?
Fályni nem fog max fájni...:)
Amúgy nekem is volt fogszabályzóm, csak húzások után fájt egy kicsit.
A fölső+alsó fogszabályzó összesen 70e FT volt.
hát ez attól fög .
elmész fogorvoshoz és ha kell fogszabályzó beutal valahova ahol megcsinálják.ő elmondja neked hogy kivehető kell vagy állandó/amit nem lehet levenni/.
nekem volt mindkettő.az elején kihúztan 2 fogamat és aztán adtak egy levehető fogszabit és az fájt egy két napig.és azért is vissza kell meni kb havonta.
az állandó hát azt mikor felrakták az fájt de aztán megszoktam és tök jól elvoltam vele :) azt nem tom hogy mennyibe került mert részletegben fizettünk :P
am ha elmész ott el is fogják magyarázni.
és nem mindegy hogy megán vagy nem magán orvoshoz mész! a magán az sokkal drágáb.
bocsi hogy ennyit írtam de sztem ha fogszbályzóról szeretnél tudni akkor ez a minimum.
Nekem 2 fogszabályzóm volt, először nappalit kaptam, felsőt, utána meg alsó-felsőt és az éjszakai volt. Nem tudom kb. mennyi volt, mivel kb. 8-10 éve volt. Szóval ha fiatal vagy, az biztos, hogy olcsóbb, vannak kedvezmények.
Hát, hogy fáj? Hát, sztem túlzás, hogy fáj, annyi, hogy járni kell ellenőrzésre és ott szorítanak rajta, és érzed a nyomást a fogadnál. Olyan feszítő érzés, de ez nem sokáig tart amúgy körülbelül pár napig. Azért ne úgy képzeld, hogy nagyon fáj, csak mondom picit feszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!