Szégyellősség ellen lehet tenni valamit? (16 l)
Figyelt kérdés
Én nagyon szégyellős vagyok. :S midenki azt mondja nincs mit szégyellni. és nem is szégyellem csak mégis szégyellős vagyok :// még család előtt is, már lassan 6 éve nem láttak ruha nélkül. Mit tudok tenni?2014. febr. 27. 18:48
11/13 anonim válasza:
Semmit. Annyit mutatsz meg magadból, amennyi jólesik.
Viszont ne hisztizz miatta, ezt a szimpadias, sikitozós-pirulós műsort hagyd meg a romcomoknak, mert a valóságban nagyon gáz.
12/13 A kérdező kommentje:
Neem vagyok olyan tipus aki hiszizik :) ha vki meglát összehúzom magam és takarom max de nem szokásom nyávogni ilyeneken
2014. márc. 1. 12:55
13/13 anonim válasza:
nincs baj a szégyellőséggel. majd lesz barátod, akiben megbízol és előtte nem lesz ilyen gondod, máshol meg úgysem kell mutogatnod magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!