Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szégyellősség ellen lehet...

Szégyellősség ellen lehet tenni valamit? (16 l)

Figyelt kérdés
Én nagyon szégyellős vagyok. :S midenki azt mondja nincs mit szégyellni. és nem is szégyellem csak mégis szégyellős vagyok :// még család előtt is, már lassan 6 éve nem láttak ruha nélkül. Mit tudok tenni?
2014. febr. 27. 18:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sterezz barátot/nőt és szexelj vele.
2014. febr. 27. 19:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Na én is így vagyok...a szextől is csak ezért félek,szóval engem is érdekel:)
2014. febr. 27. 19:21
 3/13 anonim ***** válasza:
szexelj
2014. febr. 27. 19:47
 4/13 A kérdező kommentje:
helyben vagyunk :) mert a téma engem is érdekel eléggé és akarom is ...csak egy még nincs pasim meg azért előtte is idő lenne h ne legyek szégyellős ://
2014. febr. 27. 20:08
 5/13 anonim válasza:

amúgy se úgy megy hogy összejössz egy sráccal, és már le is fekszel vele, hanem összeszoktok, szeretitek egymást, aztán beindul majd minden és már nem azon fogsz gondolkozni hogy szégyellős vagy vagy sem

egyébként úgy tudod szerintem ezt a gátlást feloldani hogy megmutatod magad, persze nem úgy értem hogy meztelen, meg hogy akkor aligruhás képeket fácséra, hanem elmész mondjuk úszni, és rá fogsz jönni, hogy senkit nem érdekel a dolog, bár biztos lesz aki megnéz :D de nem fog mindenki kipécézni magának

2014. febr. 28. 00:10
 6/13 A kérdező kommentje:
hát igen :) nem az az első dolog amint pasim lesz :D de amugy strandra is szoktam járni szval annyira nincs nagy gond csak anyáék is meg tesómék is csesztetnek vele hogy mi szégyellősködsz meg mért zárod magadra az ajtót mikor zuhizol pl.
2014. febr. 28. 15:59
 7/13 anonim ***** válasza:
hát családom előtt én se meztelenkednék
2014. febr. 28. 20:33
 8/13 anonim válasza:
én se, bár van hogy rámnyit anyukám zuhany közben -.-
2014. febr. 28. 21:50
 9/13 A kérdező kommentje:
Én magamra csukom az ajtót :) emiatt is kivannak akadva
2014. márc. 1. 10:27
 10/13 anonim válasza:
Néha szaladj körbe meztelnül és kész, nem problémáznak majd :D
2014. márc. 1. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!