Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Segísetek! Hogyan lehet...

Segísetek! Hogyan lehet megtanulni a diszkó táncolást/rázást?

Figyelt kérdés

Dec-19-én megyek egy buliba, ahova edzőterembe járok, és ismerek pár embert, szal nem teljesen idegen a hely.

Életemben nem voltam diszkóban vagy egyáltalán asszerűségben és nem akarok ott úgy állni mint egy darab fa!!O_o

Megpróbálok 1-2 barátnőt is elhívni hogy ne legyek egyedül, de fogalmam sincs hogy kell ott táncolni. Láttam már videókban hogy kell, rázni tudom is magam de semmi több! Mit tegyek?

2009. dec. 11. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Sztem ne "rázd túl" magad mert azgáz..igaz tapadnak a srácok de tudod milyenek..

Mi ilyen kis tecktonik feelinget szoktunk csinálni nem nagy kapálózást csak a kezed a olyan fej és mellmagasságban van és "mutogatsz" jelképesen..:D

16/L

2009. dec. 11. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
basszus énis ebbe a problémában szenvedek:S De én még rázni sem tudom magam:S de már nagyon szeretnék diszkóba menni, mert annyira gáz, hogy nincsenek ismerőseim, barátaim és nem szórakozok. Hogy tudom árzni magam? És hogy tudok úgy táncolni, ahogy az egy 17 éves lányhoz illik és nem fogják kiröhögni?
2009. dec. 11. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Nézzetek Viva club rotationt, abban boldog boldogtalan táncol.
2009. dec. 11. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

nekem csak jön a tánc...

elmegyek disco-ba és hallom a hangos zenét...és már akaratom ellenére is mozgok :):)

sztem otthon beteszel hangos zenét...és tükör előtt táncolj...hogy mi áll neked jól :):)

2009. dec. 11. 22:47
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Én életemben nem fogalkoztam ilyennel.Te se tedd, mert azért leszel gáz, mert túlgörcsölöd.

Ritmusra mozogj csak ahogy jön és az a lényeg hogy ne rázd magad túl.:)

Menni fog az.Ha elsőre nem is akkor belejössz egy-két buli után.:)

2009. dec. 12. 00:31
 6/6 anonim ***** válasza:
71%
csak riszáld magad a zene ütemére, ennyi:D lépegess jobbra, balra, csavargasd a csípőd, tekergesd a karod, semmi bonyolult. meg utánozd a körülötted állókat
2009. dec. 12. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!