Mennyibe kerül egy jó szőrszőkítés, és meddig tart? Egyéb infók róla?
Figyelt kérdés
Egy kicsit kellemetlen, hogy fehér bőröm van és sötétbarna (nagyon sötétbarna, majdnem fekete) haj- és szőrszínem. Egy picit több szőr van a hátamon, a hasamon és a kezemen, és ha már itt tartunk, a lábamon nincs, de ott is könnyítene a helyzetemen, ha szőkítenék.
Minden felsorolt testrészre létezik szőkítés? Ha igen, tudnátok nekem kozmetikákat (?) linkelni Budapesten, a 16. kerületben vagy környékén, ahol igénybe vehetem a szolgáltatást? 15/L
2014. febr. 25. 19:17
1/2 anonim válasza:
Fodrászkellékesbe bemész, veszel szőkítőport + 6% oxit és felkened a szőrre, majd ha kiszőkült lemosod. Ez kb 500 ft lesz így. Amúgy én nem ajánlom mivel a szőkített szőr sárgás, és fényes is lesz és ugyanúgy látszani fog. Inkább gyantázz.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ne szőkíttesd. Igaz, hogy nem fáj, viszont ugyanúgy megmarad a szőrzet, csak más színe lesz. Inkább gyantáztass, az tartósabb és szebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!