Cosplay csináltatása mennyibe kerül?
Sziasztok! (Pécs) Tudtok mondani pár jó helyet ahol cosplay-t is csinálnak rendelésre? Kb mennyibe kerül? Szépen megcsinálják? Kb mennyi idő? Tapasztalataitok vannak ilyen téren (ha vannak léci írjátok le) Arigatou!! ^^
Ilyen cosplay-t szeretnék: [link]
Heló!
Nálam nem nyitja mega képet, hibát ír. Minden attól függ, milyen munkát és milye nanyagokból szeretnél.
Egy "rendes" jelmez 10000-20000-ből megvan, amenyniben főleg textil az alapanyag.
Viszonta Cosplay egyi klényege az lenne, hogy magad csinálod. Így oda a "varázslat" egy elég nagy része...
Köszi :) Sajnos elég rossz a kézügyességem ezért nem szerettem volna én meg varrni ^^"
Ja és amiért nem biztos hogy megnyitja ezért leírom: a Kyou Kara Maou-ból Wolfram-nak szeretnék beöltözni :)
Elsőre bonyolultabbra gondoltam.
Itt egy kép, aki nem látná: [link]
Nem írtad a nemed, de ha lány vagy veszel egy hosszú ujjú zsabós inget vagy fehér ing+ zsabó ( [link] )
A többi pedig egy sima nadrágkosztüm sárga szegéllyel. Övet láncot, bárhol kapsz. A lényeg, hogy a felső magasan záródó legyen.
Anyaggal együtt max 10 ezer.
Én múltkor Komlón varrattam farmerkosztümöt és 8500ból kijött az egész anyagostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!