Na jó akk leírom őszintén minek kerülgetni:
-Hát ezekkel a távolba meredek igen értelmiségi, merengő pillantással képekkel drága barátom nem igazán.
Emellett (ne sértődj meg) de lenyalta egy láma a hajad vagy mi az bánat baja van? Ha neked lennék megnöveszteném kicsit és amolyan kocós rossz fiusan hagynám az jobban menne az arcodhoz...

előző vok
még annyi hogy öltözködésedet így nem nagyon látni de kicsit feldobhatnád mert ez a szépfiús kardigán meg kigombolom az ingem van...már nagyon nem divat
de nyugtasson meg hogy szép szemeid vannak (még ha a távolba merednek is)
17/L

jaa és esélyed lenne e?
ez annyira nem a kinézetedtől függ ha jó humorod van és bevállalós vagy na ja akk lenne esélyed
tessék máris csináltam neked 3 választ de rendes vagyok nem?
jaa most látom nem ink gonosz de ilyen az élet nem akarom hogy naivan azt hidd Istenkirály vagy aztán meg kimész a világba és lám nem is..az ciki
na sok hülyeség után asszem ennyi

a válaszra a pontos kérdés nem, mert van pasim... XD
amúgy annyi hogy szerintem növeszd meg a hajad és ne hagyd így hogy csak középen van lenyalt...
az arcod olyan 7-8/10, csak nézz a kamerába mert elég furán néznek ki a képek így...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!