Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit kezdjek az agyon borotvált...

Mit kezdjek az agyon borotvált, mindig tüsis, borostás lábammal?

Figyelt kérdés
Nagyon erős a szőr,minden nap borotválom de másnapra már szúr és látszik.

2014. febr. 25. 12:17
 1/4 anonim válasza:
Kezd el gyantáztatni! Nekem is nagyon erős tüsis volt a borotvától, amit naponta kellett leszedjek de mióta gyantáztatom, tök gyenge lett és elég, ha 1 hónapban egyszer megyek..
2014. febr. 25. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

Várd meg amíg nő egy kicsit, és epiláld, vagy gyantázd le. Két-három alkalom után vékony szálú pihe-puha szőrök fognak nőni. Ráadásul elég lesz havonta egyszer gyantázni.

Én is epilálom, meg néha gyantázom, és nekem is puha lett, pedig nekem aztán tényleg erős szőröm van eredetileg, mert fiú vagyok. :)

2014. febr. 25. 12:32
 3/4 anonim ***** válasza:
én is gyantát javaslok mert epilátorral nekem begyullad 1-2 hétig ne borotváld és menj el kozmetikushoz
2014. febr. 25. 13:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,majd megpróbálom gyantáztatni mert így már szörnyű.
2014. febr. 25. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!