Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért néz ki máshogy az arcom...

Miért néz ki máshogy az arcom ha borotvált és miért ha borostás?

Figyelt kérdés
srry ha hülye kérdés ,de nem értem ha megborotválkozom olyan furcsának tűnik az arcom, de ha nem borotválkozom tök "jól nézek ki" nem értem miért van ez... vélemények?
2010. márc. 21. 16:09
 1/5 anonim válasza:
csúnya az arcod és azért jó ha eltakarja 4 mnyi szőr
2010. márc. 21. 16:12
 2/5 A kérdező kommentje:
ez aztán az értelmes válasz :D , de látom nem értelmezted a kérdést... nem a kinézetemmel van a bajom hanem ha megborotválkozom másabb az arcom..
2010. márc. 21. 16:18
 3/5 A kérdező kommentje:
idézőjelbe másabb
2010. márc. 21. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
asszem én sem értema kérdést....nem tudnád egy kicsit normálisabban megfogalmazni, hogy mire gondolsz? vagy küldj képet mind a két verzióról aztán megmondjuk, hogy "másabb" e...
2010. márc. 21. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Sztem azért, mert megszokod, hogy reggelente egy szőrös arcot látsz a tükörbe, és fura mikor már simának látod :D
2010. márc. 21. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!