Elszeretnek kezdeni videozni. Hogyan beszeljem meg ezt anyukammal?
Leülsz velük és megbeszélitek. Máshogy nem lehet. Aztán vagy megengedi, vagy nem.
De én nem mennék bele, ha a helyében lennék. Ezek a butus videós kislányok kiteregetik a fél életüket, az anyagi helyzetüket, és elég könnyű áldozatok lehetnének. Még csak nem is különösen tehetségesek, hogy megérje videózni a ténykedésüket. És arról nem is beszélve, milyen egyéb veszélyei és buktatói lehetnek csak a rólad készült videóknak is a jövőben akár. Az biztos, hogy anyagilag nem támogatnám a dolgot - ezek a kislányok a kacatok felét szerintem csak azért veszik meg, hogy tudják mutogatni.
De készíts egy tervet, hogy hogyan szeretnéd, mennyi időt/erőt/segítséget igényelne, stb. Úgy mindig könnyebb meggyőzni egy szülőt. Esetleg utána csinálj 1-2 próbafelvételt, amit csak nekik mutatsz meg, hátha hamarabb áldásukat adják a dologra.
Én nem szeretem ezeket a haul típusú videókat. Egyedül bubzbeauty az, akit megnézek, mert ő tényleg aranyos és jókat csinál, viszont magyar viszonylatba még nem láttam jókat.
Erről nem hiszem, hogy meg kéne kérdezni az anyukádat, én inkább attól tartanék, hogy piszkálnának miatta a suliban.
Ha érdekel én 14 évesen kezdtem videózni, bár én nem magamról raktam fel videókat, hanem filmeztem, meg music videókat vágtam zenére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!