Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy no mivel erheti el azt,...

Egy no mivel erheti el azt, hogy mas nok irigyek legyenek ra, ha nincs 10/10es teste?

Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolom bármilyen más felszínes marhasággal.

Szerintem jobb, ha nem mások irigységét akarja kivívni az ember, inkább a maga épülésére fejleszteni, amit lehet. Amúgy is, miért jó az, ha irigykedik valaki? Aztán keresztbe tesz. Aztán persze az a baj, hogy miért... Ostobaság. Felőlem lehet amúgy is akármilyen 10/10-es teste más nőnek, nem leszek rá irigy. Ha a feje tetejére áll, akkor se. Ellenben ha az élet más területén ér el olyan eredményt, amit én szeretnék, de nem sikerült mindeddig, arra inkább irigy lennék.

2014. febr. 24. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
47%

A szépség a legkevesebb, az életben azzal kb semmit nem lehet elérni. Ezért nem is vagyok irigy senkire akinek jobb a teste vagy szebb vagy ilyesmik. Szerintem elég kevés olyan felszínes nő van akinek ez a legfontosabb.

Én pl azokra vagyok irigy akiknek már fiatalon diplomájuk van, vagy épp boldog párkapcsolatuk, jó munkájuk amit szívesen csinálnak és nem kényszerből. Rájuk van miért irigykedni...

2014. febr. 24. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért elég könnyű mások irigységét elnyerni... elég ha szép vagy (jó gének, ápolt, előnyös külső), mellette jól tanulsz vagy jólfizető állásod van, sőt ha emellé még van egy szintén előnyös külsejű pasid is, akkor már szóba sem állnak veled az átlagos nők. :D Tapasztalat, eddig akárhova mentem, mindenhol akadt irigyesem ezek miatt. A párom szerint azért van, mert a külsőm mellé a kisugárzásom is azt sugallja, hogy -idézem- "tudom, hogy jó nő vagyok és ezzel tudok is bánni", szóval látszólag is tudatában vagyok ezeknek és az önbizalmam sugárzik (de vigyázok, hogy sose legyek nagyképű, és ez még bosszantóbb a szürke kisegér szerű nők számára :D).
2014. febr. 24. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:

szép divatos ruhák (főleg ha még drága is)

drága ékszerek

12 centis tűsarkú, amiben még járni is tudsz

jó smink

jó frizura

hosszú műkörmök

jól fizető állás

gazdag pasi (bár az első 6-hoz ez automatikusan jár.)

2014. febr. 24. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi az hogy a szépséggel lehet a legkevesebbet elérni..? Nézz körül az életben, mennyi helyen indul előnnyel egy szebb lány.. na mindegy. Amúgy meg szexuális kisugárzás, önbizalom és igenis legyen jó tested. Mert lehet, azon lehet dolgozni sokat, csak tenni is kell tényleg érte:)
2014. febr. 25. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!