Egy no mivel erheti el azt, hogy mas nok irigyek legyenek ra, ha nincs 10/10es teste?
Gondolom bármilyen más felszínes marhasággal.
Szerintem jobb, ha nem mások irigységét akarja kivívni az ember, inkább a maga épülésére fejleszteni, amit lehet. Amúgy is, miért jó az, ha irigykedik valaki? Aztán keresztbe tesz. Aztán persze az a baj, hogy miért... Ostobaság. Felőlem lehet amúgy is akármilyen 10/10-es teste más nőnek, nem leszek rá irigy. Ha a feje tetejére áll, akkor se. Ellenben ha az élet más területén ér el olyan eredményt, amit én szeretnék, de nem sikerült mindeddig, arra inkább irigy lennék.
A szépség a legkevesebb, az életben azzal kb semmit nem lehet elérni. Ezért nem is vagyok irigy senkire akinek jobb a teste vagy szebb vagy ilyesmik. Szerintem elég kevés olyan felszínes nő van akinek ez a legfontosabb.
Én pl azokra vagyok irigy akiknek már fiatalon diplomájuk van, vagy épp boldog párkapcsolatuk, jó munkájuk amit szívesen csinálnak és nem kényszerből. Rájuk van miért irigykedni...
szép divatos ruhák (főleg ha még drága is)
drága ékszerek
12 centis tűsarkú, amiben még járni is tudsz
jó smink
jó frizura
hosszú műkörmök
jól fizető állás
gazdag pasi (bár az első 6-hoz ez automatikusan jár.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!