Hogyan öltözzek, hogy a 16 éves tinicsajok irigyek legyenek rám? 20L
Ha 20 évesen a tinicsajok elismerését hajhászod,akkor te is tini vagy még,legalábbis a gondolkodásod.
Egyébként ahogy elnézem a mai 16 éveseket, 15 centis tűsarkú,platinaszőke haj,nagy mellek kilökve mint 1 ribinek,miniruha vagy pi.csanadrág 2 számmal kisebb toppal...
Persze tisztelet a kivételnek.
Nem drága, hanem csini cuccokra van szükséged! Figyeld, hogy mi a divat a 16-18 éves lányok körében, és az alapján öltözködj, de mindezt elegáns módon. A lányok ebben a korosztályban kezdenek el nyitni az elegancia, és a stílusosság, valamint a divat fele. Ha azt mutatod az öltözködéseddel, hogy mindez benned megvan, akkor irigykedni fognak.
Amúgy a blézer tényleg jó ötlet. Most nagyon menőek a csipkés cuccok, illetve a pasztell, főleg a menta zöld dolgok. Mintás nadrágok, magassarkúak, ékszerek, ékszerek, ékszerek. Ékszerekkel lehet a leginkább elegánssá tenni egy egyszerű öltözetet is! Akkor ott van a nyár nagy slágere: a maxiruha. Én most vettem egyet nemrég a H&M-ben 3990-ért, és I M Á D O M. Egyébként a H&M-et ilyen szempontból ajánlani tudom, főleg a Diveded-részleget. (Csak az sajnos nincs minden H&M-ben... :S) Viszonylag olcsó cuccok, ámde különlegesek, divatosak, és (nagyrészt) elegánsak. Jó, mondjuk ott is vannak elszállt árak, de egy kis kutakodással nagyon jó áru, nagyon csinos dolgokat is lehet találni. Hajrá!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!