Férfiak! Ez a női testalkat melyik kategóriába tartozik nektek? Kép
2014. febr. 24. 13:53
1/13 A kérdező kommentje:
Teltebb,közepes,vagy?
2014. febr. 24. 13:54
3/13 anonim válasza:
Jaj, hát már fej nélkül is felismerlek! :)
A formátlan, alaktalan, enyhén dagi kategóriába.
Alma alkat vagy: semmi derék, egyben van a csípőddel, a lábad arányaiban gizda, mintha egy kövér almába szúrtak volna két fogpiszkálót...
Vagy tanulj meg az alkatodnak megfelelően öltözni, vagy fogyj még minimum 10 kilót!
4/13 anonim válasza:
Még mindig nem fogytál eléggé, de ha egésznap csak a gép előtt ülsz, akkor nem is fogsz...
Eléggé telt vagy, főleg hastájékon nagyon is. Ha azt leadnád, akkor jobb lenne, szóval menyjél edzeni és ne itt ülj... :/
5/13 A kérdező kommentje:
képzeld... edzettem ma és fogok is..csak most épp ide mertem ülni a géphez... nem gondoltam volna hogy ekkora baj..:S :S
2014. febr. 24. 13:59
6/13 anonim válasza:
kövér és izléstelen arra meg nincs megoldás
8/13 anonim válasza:
Már megint te?!:D Tényleg fellehet ismerni már arc nélkül is:DD
Am meg ha mindennap pakolsz fel képeket biztos nem fogják rá azt mondani h "hű, mennyi idő telt el, de sokat fogytál".
10/13 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy a gép elé mertél ülni, hanem hogy mindenki unja már a képeidet. Oké, fogytál, ügyi vagy.De még mindig hájas. És idegesítő. Mi a francért pakolod naponta fel magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!