Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik testalkat...

Szerintetek melyik testalkat a jobb?

Figyelt kérdés

Állítsátok sorrendbe: Duci-kis mellekkel,vékony kis mellekkel,Duci-nagy mellekkel

1. az ami a legjobb szerintetek.

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2014. jan. 23. 19:41
 1/10 anonim válasza:
100%
vékony kis mell, duci nagy mell, duci kis mell (legalább arányos legyen már)
2014. jan. 23. 19:54
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

miért nincs olyan, h vékony nagy mellekkel??? létezik, én vagyok rá a példa

de így: 1. vékony kis mellekkel

2. duci nagy mellekkel

2014. jan. 23. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
vékony nagy mellel :)
2014. jan. 23. 21:06
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nagyon groteszk látvány egy vékony lány nagy mellekkel. Olyan Barbie-baba hatású, természetellenes. Elvégre az emlő is főleg zsírszövetből áll. :) Szóval nekem a teltebb alkat a nyerő, a mell pedig legyen ezzel nagyjából egyenes arányban (persze csak mértékkel). 22/f
2014. jan. 23. 22:14
 5/10 anonim ***** válasza:

1.vékony kis mellekkel

2-duci nagy mellekkel

3.duci kis mellekkel

2014. jan. 23. 23:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Én kimondottan vékony vagyok, nagy mellekkel, anyukám alkatát örököltem... köszönöm annak a kedves fiatalembernek, aki így látatlanban groteszknek nevezett -.- Nagyon kedves és nagyon jól esett, de legalább tudod, hogy hova nem kell jönnöd, ha meglátsz az utcán. A barátomnak tetszem, ez a lényeg.
2014. jan. 24. 14:10
 7/10 anonim ***** válasza:
nyugi 6-os szerintem pl. nem groteszk :D a természetesen nagy mellű vékony lányokkal semmi gond. csak akkor amikor a sok kis h*lye kislány bazi nagy szilikont rakat be mert azt hiszi az a szexi, aztán nagyobb a melle, mint a feje, na az gusztustalan. :D
2014. jan. 24. 14:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam bele azt hogy vékony nagy mellekkel mert nincs sok értelme ugyanis nagy valószínűséggel az lenne mindenkinek az ideális... Persze van 1-2 kivétel, de nyilván azokat a lányokat nézik meg az utcán, szólítják le legtöbben akik ilyenek. Szóval kedves 6-os válaszoló örülj nyugodtan :) Köszönöm az eddigi válaszokat. Jöhet még!
2014. jan. 24. 14:57
 9/10 anonim ***** válasza:

én akkor meglepetést fogok okozni, mert akkor nálam a sorrend ez lenne:

1. vékony lány - kis mell

2. vékony lány - nagy mell

3. duci lány - nagy mell

4. duci lány - kis mell

de hát ízlések és pofonok :D :D

2014. jan. 24. 15:49
 10/10 anonim ***** válasza:

1.vékony kis mellekkel

2.Duci-nagy mellekkel

3.Duci-kis mellekkel

2014. jan. 24. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!