Szerintetek melyik testalkat a jobb?
Figyelt kérdés
Állítsátok sorrendbe: Duci-kis mellekkel,vékony kis mellekkel,Duci-nagy mellekkel
1. az ami a legjobb szerintetek.
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2014. jan. 23. 19:41
1/10 anonim válasza:
vékony kis mell, duci nagy mell, duci kis mell (legalább arányos legyen már)
2/10 anonim válasza:
miért nincs olyan, h vékony nagy mellekkel??? létezik, én vagyok rá a példa
de így: 1. vékony kis mellekkel
2. duci nagy mellekkel
4/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon groteszk látvány egy vékony lány nagy mellekkel. Olyan Barbie-baba hatású, természetellenes. Elvégre az emlő is főleg zsírszövetből áll. :) Szóval nekem a teltebb alkat a nyerő, a mell pedig legyen ezzel nagyjából egyenes arányban (persze csak mértékkel). 22/f
5/10 anonim válasza:
1.vékony kis mellekkel
2-duci nagy mellekkel
3.duci kis mellekkel
6/10 anonim válasza:
Én kimondottan vékony vagyok, nagy mellekkel, anyukám alkatát örököltem... köszönöm annak a kedves fiatalembernek, aki így látatlanban groteszknek nevezett -.- Nagyon kedves és nagyon jól esett, de legalább tudod, hogy hova nem kell jönnöd, ha meglátsz az utcán. A barátomnak tetszem, ez a lényeg.
7/10 anonim válasza:
nyugi 6-os szerintem pl. nem groteszk :D a természetesen nagy mellű vékony lányokkal semmi gond. csak akkor amikor a sok kis h*lye kislány bazi nagy szilikont rakat be mert azt hiszi az a szexi, aztán nagyobb a melle, mint a feje, na az gusztustalan. :D
8/10 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam bele azt hogy vékony nagy mellekkel mert nincs sok értelme ugyanis nagy valószínűséggel az lenne mindenkinek az ideális... Persze van 1-2 kivétel, de nyilván azokat a lányokat nézik meg az utcán, szólítják le legtöbben akik ilyenek. Szóval kedves 6-os válaszoló örülj nyugodtan :) Köszönöm az eddigi válaszokat. Jöhet még!
2014. jan. 24. 14:57
9/10 anonim válasza:
én akkor meglepetést fogok okozni, mert akkor nálam a sorrend ez lenne:
1. vékony lány - kis mell
2. vékony lány - nagy mell
3. duci lány - nagy mell
4. duci lány - kis mell
de hát ízlések és pofonok :D :D
10/10 anonim válasza:
1.vékony kis mellekkel
2.Duci-nagy mellekkel
3.Duci-kis mellekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!