Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pufi ujjakra milyen alakú...

Pufi ujjakra milyen alakú műköröm illene? Szerintetek.

Figyelt kérdés

Szalagavatóra szeretnék francia műkörmöt, és kicsit teltebbek az ujjaim:D (a hosszukkal nincs baj) szerintetek milyen alakú illik hozzá? Kocka? Mandula?

Találtam egy jó képet, ha esetleg innen mondotok, az is jó:)

[link]

előre is köszönöm :))

2014. febr. 18. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Mandula. A kockát nem ajánlom, mert szerintem az kövéríti az ujjakat. Legalábbis nekem kocka alakú körömmel sokkal vastagabbnak tűntek, mint mandula alakúval.

A hosszúkás tehát jobb.

2014. febr. 18. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
A 4-es az orosz mandula forma vagy esetleg a 6-os a klasszikus mandula de bármelyiket is választod joval rövidebbet mint képen láthato,a tul hosszu kényelmetlen is meg nemis szép.
2014. febr. 18. 19:32
 3/3 anonim válasza:
Szerintem is a mandula :) csináltass hosszabbat (de azért ne karmokat, mert az undorító), mert az megnyújta és ezáltal vékonyítja is az ujjaidat :)
2014. jún. 15. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!