Műköröm, amit otthon fel tudok ragasztani, és boltba vagy neten megvehető?
Figyelt kérdés
ha neten van valamilyen szép mintájú,nem hosszú, kis körömre való műköröm,amit otthon is fel tudok ragasztani(ilyen pár napig tartó..) akkor linkelnétek?vagy ha boltban lehet kapni..milyenek vannak?2014. febr. 14. 17:47
1/2 anonim válasza:
Claire's-ben szoktam látni kis körmökre valót is, szépek.
2/2 anonim válasza:
Szerintem már jó sokan leírták előttem is, hogy nem a legjobb ötlet, gombásodhat, algásodhat tőle a körmöd, nem is néz ki olyan jól, mintha olyan rakná fel, aki ért hozzá. Tudom, hogy nem olcsó a műkörmös, kuponos oldalakon találhatsz esetleg nagyon kedvezményes árakat is, érdemesebb, mint pillanatragasztóval dolgokat ragasztani a körmödre, amik jó esetben félóra múlva leesnek maguktól, rossz esetben viszont le sem tudod szedni őket, csak többórás acetonos áztatás után. Akkor már sokkal jobb megoldás a körömlakk, nagy belőle a választék és egyáltalán nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!