Hogyan gyorsíthatnám meg a körmeim növését? Házi praktikákat lécci és egyszerűeket
Moyra Kalciumos körömlakk, és ugyanitt van körömerősítő is.
A Kalciumosból nem kell sokat felkenni mert a nagy részét beissza a körmöd de fényes, a körömerősítő inkább matt színt ad a körmödnek
Az ára változó de 305 Ft ami jó.
Nekem nem nőttek a körmeim és ráadásul nagyon törtek a tövénél már 3 hónapja használom ezt és most nő mint a fene :) nem törik :) igaz nem elég erős, mert puha,de épp ezért vettem most egy erősítőt is hozzá
Remélem tudtam segíteni
Szia!Kriszta vagyok, kéz-és lábápoló. Hagyd a csudába a körömerősítős, olajjal kenegetős módszereket, mert van akinél hatásos, van akinél nem.
Viszont, amit én ajánlok, az mindenkinek megerősíti, és első alakalommal már úgy ragyog a körmöd, mintha lakkozva lenne.
Japán manikűr otthoni szettet kell venned. Ezt 5000 Ft-ért megvásárolhatod műkörmös kellékesnél, vagy webáruházban pl: a www.mukoromplaza.hu oldalon. Ez sok alkalomra elég neked. Magadnak könyedén alkalmazhatod, 2 polírozóból, 1 szarvasbőrből, és méhviaszból áll.
Ne aggódj, lehet drága, de ettől álomszép körmöd lesz, mindenkinek jó. Szakemberként ajánlom, bizz bennem!
Ha érdekel, vásárold meg, és elmondom, hogyan kell használni. Pofon egyszerű, ne izgulj!
13:48-as lennék újra a Moyrás, szerintem a japán manikűrt ne vedd meg, az 5000 is sok, bár én még csak 7000-ért láttam legolcsóbban, ha annyira kiakarod próbálni érdemesebb szalonban megcsináltatni egyszer, aztán ha azalapján úgy érzed, hogy neked tetszik és elvagy vele otthon, és tudod a lépéseit, akkor! vedd meg, de azért megvenni, hogy ott álljon a fiókban felesleges, így mindenképpen tarts előtte egy próbát, attól nőni nem fog az tény, de óvlak tőle, hogy ennyi pénzt kiadj, ha utána nem foglalkozol vele annyit.
Szeptemberben vettem egy Moyra calciumot, 2-en használjuk, sőt még gyakorlatra is azt vittem, és még a fele sem fogyott el, és ez csak 305 ft.
De látom van itt még olyan aki ezt használja :) kalcium pedig rosszat nem tesz a körmödnek, arra mindenkinek szüksége van
A japán manikűr lépéseit bárhol meglehet nézni a neten, szerintem még videó is van, de mindenképpen megbízható oldalakról informálódjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!