Milyen szerekkel gyorsíthatnám fel a hajam növekedését? (KÉPEK IS VANNAK)
Figyelt kérdés
Már sok mindent kipróbáltam jelenleg is revalidot szedek de úgy veszem észre semmi hatása ...
Ilyen hosszú hajat szeretnék (mell alá érőt)
De jelenleg épphogy a mellem felett van ráadásul hullámos is ... szóval még kevésbé látszik a növekedés ...
A piros nyíl jelzi h énkivagyok xD a lila csík pedig a jelenlegi hosszúságot...
Nagyon megköszönném a segítséget!!
17L
2011. aug. 5. 18:01
1/5 A kérdező kommentje:
:S hmm lehet h rossz az elős link akkor itt egy másik
jójóXD lehet emo blablabla a hajhossz a lényeg:P
2011. aug. 5. 18:04
2/5 anonim válasza:
2 hónaponta vágasd, és akkor gyorsabban nő, elvileg.. bár nem tudom mennyire jó tanács ez :S
egyébként nekem is eddig ér a hajam, és én is mell alattig szeretném növeszteni, a hajvágós technikát nem próbáltam, de ha valaki tud más ötletet az nekem is jó lenne :)
3/5 anonim válasza:
Revalidot én is szedtem....de én kiszőrösödtem tőle, szóval abbahagytam....most a Ricinus olajat akarom kipróbálni, nekem azt ajánlották!
4/5 anonim válasza:
Ricinusolaj,bánfihajszesz,pantheol,aloe first.
5/5 anonim válasza:
ricinusolaj- lehet bele tenni tojássárgát is! havi 3cm átlag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!