Hogyan gyorsíthatnám a fanszörzetem növekedését?
Figyelt kérdés
Már 13 vagyok és érdekelne csak úgy kiváncsiságból hogy hogyan lehetne ilyet.2011. jún. 20. 11:44
2/14 anonim válasza:
Sehogy. Majd a hormonok eldöntik mikor van itt az ideje.
A fanszőr egyébként is a leglassabban növekvő szőrzet közé tartozik. Fél év alatt éri el a teljes hosszát.
4/14 Tom Benko válasza:
Rendszeres borotválással, mint minden szőrzetet.
5/14 anonim válasza:
Ki kell ábrándítsalak, a borotválástól sem nő gyorsabban. Max. erősödik (vagy legalábbis úgy érzed).
6/14 anonim válasza:
Van aki több ezret költ, hogy eltávolítassa, te meg várod, hogy megnőjön?! :)
egy kozmentikus
7/14 A kérdező kommentje:
én nem akarom hogy nőjön csak úgy érdekelt a dolog de nagyon köszönöm a rendes válaszokat
2011. jún. 20. 12:02
8/14 anonim válasza:
Sehogy,de ha neked van,ne csupaszítsd le telejsen,nem férfias,ill a te esetedbe nem fiús,a csupasz fütyi,az kisfiús,és sokaknak nem jön be.Ha később nagyon szőrős lenné,mert az sem szép,akkor elég lesz ha ollóval ritkítod,rövídre vágod,vagy borotvával teszed ezt,de ollóval kevesbbé veszélyes.
Ha szőrősődsz örülj neki,hogymár látszik a férfiasodás jele inkább.
9/14 anonim válasza:
Önts rá növénynövesztő szert. ;) :D
10/14 anonim válasza:
Örülj neki hogy még nincs, mert aztán akkora lesz hogy bozótvágóval kell ritkítanod! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!