Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan gyorsíthatnám a fanször...

Hogyan gyorsíthatnám a fanszörzetem növekedését?

Figyelt kérdés
Már 13 vagyok és érdekelne csak úgy kiváncsiságból hogy hogyan lehetne ilyet.
2011. jún. 20. 11:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

majd megvárom

2011. jún. 21. 08:29
 12/14 anonim válasza:
örülj neki h nem nő, mer ha lesz kb 2 naponta borotválhatod , kivéve ha szereted ha szúr xd
2011. jún. 25. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Férfi ember,aki tényleg férfi akar lenni,és nem a mai divatos módon metrosexuálisnak nevezett lányos fiú,az nem kopasztja meg teljesen csupaszra,mert az sehol sem férfias,sőt ....

Ha középiskolás kordra túl dús lenne és zavarna,ollóval igen szépen le lehet rövidre vágni,szép fazont ki lehet alakítani,a kisfiúk szoktak csupaszok lenni,nem a férfiak.De általános iskolásoknál nem is ajánják a borotválást oda lennt,mert még nincs teljesen kifejlődve a szőrzetük és dúsabbá válhat tőle,erősebb szálúvá.

2011. jún. 25. 19:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem meg normális hogy várja,nálunk ez a férfiasodás jele volt,hogy érik már,már nem egy csupasz kisfiú..

Minden fiú várta,nem is ilyen lányos visekedésűek,meg kinézetűek voltak mint most sokan.Ez most divat csak.

Örülj neki ha nő majd,legalább látszik,hogy nem lány vagy,hanem fiú,aki már férfiasodik.

2011. jún. 25. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!