Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A nőies stílust is lehet...

A nőies stílust is lehet vegyíteni vagánysággal? Hogyan? És mire ügyeljek, hogy ne legyen fiús az összkép?

Figyelt kérdés
Köszi előre is!
2014. febr. 18. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Pl. motoros kabát, alatta passzos cuccok, magassarkú, motoros csizmi nőies ruhával.

Képek: [link]

ez már merészebb:

[link]

bőrnacis összeállítások:

[link]

motoros csizma+kabát:

[link]

2014. febr. 18. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez lemaradt: A képek nagy részén úgy van, hogy valami vagányabb darabot kiválasztanak, esetleg kettőt, és azt vegyítik nőies darabokkal, szűk nadrággal, virágos ruhával, szoknyával, rövidnadrággal.
2014. febr. 18. 13:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi, segítettél!

Nekem pl van egy bővebb Kiss-es trikóm, nagyon szeretem az együttest. Szerinted mivel vegyem fel?

2014. febr. 18. 13:30
 4/9 A kérdező kommentje:
[link] erről a trikóról van szó
2014. febr. 18. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja.Szűk farmer,balerina,farmerdzseki.Tudom,hogy még hideg van a balerinához.:)
2014. febr. 18. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Én mondjuk magassarkúval és vagy szűk nadrággal vagy ilyen szoknyával venném fel: [link]
2014. febr. 18. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Rám sokszor mondják, hogy nagyon jól űzöm ezt a stílust, szóval kapsz pár egyéni példát: Ruha, ízlésednek és alakodnak megfelelően, fekete nejlonharisnya (télen 70 denes vagy pamut) és bakancs, nekem két Martensem van, egy bordó és egy fekete, nem az a legkeményebb bakancs, de nekem elég. Aztán a vékony derekam és széles csípőm miatt derékban szűkített kabát, főleg a téli szövetkabátom. Az együtteses pólókat (nekem Iron Maiden van a legtöbb, levágtam az ujjaikat) sokszor rövidgatyával hordom egy lazább szettben vagy bőrszoknyával beletűrve.

Mondjuk az összképbe a kisugárzás, haj és esetleges smink is beletartozik. Nekem hosszú hajam van, de oldalt felnyírva és a rövid rész szőkére festve, valamint sminkelek is. Persze tök természetesen is ugyanolyan nőies lehet valaki.

Sok sikert, remélem segítettem :)

2014. febr. 18. 21:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazság szerint egy ideje én is próbálok így öltözködni, de bizonytalan vagyok, ezért tettem fel a kérdést. Általában fekete nejlonharisnyában, szoknyában, vastag és magas sarkú bőr bokacsizmában járok valami lazább pólóval, trikóval, kötött pulcsival, sok ékszerrel (leginkább statement nyakláncok, gyűrűk, fülbevalók), bőr táskával. Nyáron szoknya és rövid nadrág harisnya nélkül. Van motoros bőrdzsekim, parkam, farmerdzsekim is. Én is a hajammal és a sminkemmel próbálok nőiesíteni az összképen. Derékig érő, hullámos, sötétbarna hajam van, ezt általában kiengedve hordom. A sminkem nagyjából természetes: színezett hidratáló, púder, vékony tusvonal, spirál és pirosító. Köszönöm az összes tanácsot, jól jöttek! :)
2014. febr. 19. 15:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja, meg vannak egyberuháim is, ezeket leginkább fekete harisnyával és a bőrdzsekimmel szeretem kombinálni. :)
2014. febr. 19. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!