Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek az a fontos hogy...

Szerintetek az a fontos hogy magunknak és a barátainknak tetszünk vagy hogy az embereknek általában?

Figyelt kérdés
Mert állítólag tök szép vagyok vagyok sokan mondják de azt is hallottam hogy csúnya vagyok .. és olyan rossz érzés hogy van aki csúnyának gondol..:(
2009. dec. 9. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
beképzelt liba
2009. dec. 9. 18:36
 2/6 A kérdező kommentje:
hát ez k*rvára nem beképzeltség volt és ha tudnál olvasni akk talán a kérdésre válaszolnál.. csicska(N) :D
2009. dec. 9. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mással kellene foglalkozni,nem az emberek véleményével!Ha TE szereted és elfogadod a saját külsődet,akkor elvileg nem lehet gond!
2009. dec. 9. 18:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek nem lehet tetszeni, mivel mindenkinek más az ízlése és az esete. Szerintem az a fontos, hogy magadnak tetsz, és legyen néhány személy körülötted, a barátaid, akiknek tudnak tanácsot adni őszintén a külsőddel kapcsolatban. Ne foglalkozz azokkal, akik azt mondják, hogy 'ronda' vagy, mert ez nem kritika, hanem hülyeség. Szép mindenkiben van, lényeg, hogy légy magabiztos, és érezd magad jól a bőrödben.
2009. dec. 9. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:

fúúúj beképzelt liba TŰNÉS

szerintem szép csaj vagy;)

2009. dec. 9. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
ammm ez most tényleg egy valós probléma?
2009. dec. 9. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!