Kell hónaljkutya? (főleg 13-16 éves lányoktól várok válaszokat)
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy nőtt egy kis eb a hónaljamra, igazából nem is annyira kicsi és arra volnék kiváncsi, hogy mi a véleményetek róla lányok, borotváljam? ne borotváljam? Ha borotválom b*zis ha nem igénytelen leszek? Szerintetek, mit csináljak?2014. febr. 16. 19:15
2/10 anonim válasza:
Ami neked kényelmesebb. Szerintem inkább borotváld, vagy nyírd egészen kicsire, de te tudod:)
3/10 anonim válasza:
Én géppel szoktam levágni olyan 3mm-re, ez pont jó.
4/10 anonim válasza:
Szerintem a rövid az tökéletes, esetleg borotváld le és várd meg, amíg megint kinő, stb. A tök "csupasz" se b-zis, de ha teheted, akkor menj neki hajvágógéppel pár miliméteresre.
5/10 anonim válasza:
szerintem borotváld!nekünk szokott tesi lenni más osztályokkal és ugye a fiúknak atlétába kell lenni és mi lányok(lehet hogy gonoszok vagyunk)egyszer kiszúrtuk hogy az eggyik fiúnak hónaljkutyája van hát igencsak ránktört a röhögőgörcs magunk sem tudjuk miért nem szemétségből akarttuk meg nem is nézttük feltünően a fiút
6/10 anonim válasza:
Borotváld le, vagy nyírd rövidre :)
7/10 anonim válasza:
Mindenképpen borotváld le. Nem esztétikus és nem is higiénikus. Ja és a lányok is undinak találják.
8/10 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy szőrtelenítsd le! :) Ez nem lehet kérdés! :) Én a gyantázást javaslom, mert sokkal szebb, simább, és tartósabb lesz a végeredmény. Egyáltalán nem bu-zis a csupasz hónalj, hanem épp ellenkezőleg, ez az igényes! :)
10/10 anonim válasza:
Minimum nyírd rövidre, de le is gyantázhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!