Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy hatszor szebbnek...

Az igaz, hogy hatszor szebbnek látjuk magunkat a tükörbe mint amilyenek valójában vagyunk?

Figyelt kérdés

2014. febr. 16. 14:14
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Igen. Tükörben az ember igyekszik úgy "viselkedni", hogy szebb legyen. Nem bambul, nem vág hülye arcot, próbál úgy nézni, hogy szép legyen. Úgy egyébként az életben ezt kevésbé tudod korrigálni.
2014. febr. 16. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Hatszor? Ezt meg hogy számolták ki?

Annyi az egész, hogy a tükörben felcserélödik a jobb és bal oldal.

Én például fényképeken látom magam szebbnek, de nem a beállítottakon, hanem a pillanatképeken.

2014. febr. 16. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ez igaz, jó nagy szarban vagyok, mivel a tükörben se tetszem magamnak annyira, s akkor hogy láthatnak mások? :D
2014. febr. 16. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanaz. Max hogy a tükörben pózolunk.
2014. febr. 16. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, mindig is rondának tartottam magam, mások meg azt mondják rám milyen gyönyörű vagyok... nem értem ők mit látnak, mert én nem azt.
2014. febr. 16. 18:17
 6/8 A kérdező kommentje:

"Nem hiszem, mindig is rondának tartottam magam, mások meg azt mondják rám milyen gyönyörű vagyok... nem értem ők mit látnak, mert én nem azt."

Könnyen lehet, hogy csak hazudnak, mert nem akarnak megbántani.

2014. febr. 16. 18:21
 7/8 dominika72 ***** válasza:
6/6 ez igazán önbizalom növelő lehet számára :"D Amúgy lehet hogy szép csak testképzavara van:)és máshogy látja önmagát :)
2014. febr. 18. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:
ha messziről nézek bele, akkor igen, de közelről nem
2014. márc. 20. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!