Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a magabiztos emberek szebbnek tűnnek, mint amilyenek valójában?
a magabiztos emberek kisugárzása kellemes. boldogok, sikeresek, ezért kelendőbbek, mint a depisek és önelégedetlenek.
te is szívesebben randiznál egy csicsergős boldog emberrel, min egy búval baszottal akinek ez se jó meg az se jó. ha nem tévedek!
Szerintem igaz lehet valamennyire, mert én egyáltalán nem tartom magam különösebben vonzó nőnek (esztétikailag), de magabiztos, vidám, közvetlen vagyok és meglepően sokan közelednek hozzám (úgy értem, a külsőmhöz képest). És komoly bókokat is kapok, a külsőmre vonatkozóan is (pedig szerintem öreg vagyok, csúnya és kövér :D ).
Lényeg, hogy azt tapasztalom, hogy ha önmagam szeretem és elfogadom, és ezt sugárzom a környezetem felé is, nagy magabiztossággal, akkor a környezetem is így viszonyul hozzám - a sok-sok pozitív megerősítéstől pedig még magabiztosabbá válok, és egy így megy tovább - amíg teljesen el nem szállok magamtól. :) (Na, ide azért nem szeretnék eljutni!)
önbizalom legyen mindenkinek, magabiztosság csak a srácoknak kell sok.
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!