Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez így sok? Mennyit kéne fogynom?

Ez így sok? Mennyit kéne fogynom?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok.Minden nap tornázok 20 percet,de szerintetek milyen az alakom? Őszintén!

157 cm magas vagyok

55 kg

derék bőség: 83 cm

CSípő 91 cm

Mell : 85c-s melltartót hordok (nem tudom, le kell-e mérnem pontosan hogy mennyi cm az átmérője, vagy így tudtok véleményt mondani)

2014. febr. 15. 18:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha jó helyen mérted a derekadat (a legkeskenyebb részen), akkor ez bizony brutál sok.

A csípőd pedig a többi adathoz képest kevésnek tűnik. A fenék legnagyobb részén kell mérni!

2014. febr. 15. 19:51
 12/15 A kérdező kommentje:

jesszus, teljesen rosszul mértem én akkor.....

Milyen szerencsétlen vagyok:D

Akkor lemértem mégegyszer, most már normálisan magam:

Derék: 73 cm

Csípő: 95 cm

Mell 94 cm

2014. febr. 15. 20:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Az 55 kiló soknak tűnik ilyen magassághoz.
2014. febr. 15. 21:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Az új adatokkal minden más... De így is kicsit husinak meg tömzsinek tűnsz. Amúgy a napi 20 perc torna csak a semminél ér kicsit többet. táplálkozáson múlik az egész. Ha gondolod küldj képet. :)
2014. febr. 15. 22:43
 15/15 anonim ***** válasza:
2014. febr. 15. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!