Ez így sok? Mennyit kéne fogynom?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok.Minden nap tornázok 20 percet,de szerintetek milyen az alakom? Őszintén!
157 cm magas vagyok
55 kg
derék bőség: 83 cm
CSípő 91 cm
Mell : 85c-s melltartót hordok (nem tudom, le kell-e mérnem pontosan hogy mennyi cm az átmérője, vagy így tudtok véleményt mondani)
2014. febr. 15. 18:35
11/15 anonim válasza:
Ha jó helyen mérted a derekadat (a legkeskenyebb részen), akkor ez bizony brutál sok.
A csípőd pedig a többi adathoz képest kevésnek tűnik. A fenék legnagyobb részén kell mérni!
12/15 A kérdező kommentje:
jesszus, teljesen rosszul mértem én akkor.....
Milyen szerencsétlen vagyok:D
Akkor lemértem mégegyszer, most már normálisan magam:
Derék: 73 cm
Csípő: 95 cm
Mell 94 cm
2014. febr. 15. 20:07
13/15 anonim válasza:
Az 55 kiló soknak tűnik ilyen magassághoz.
14/15 anonim válasza:
Az új adatokkal minden más... De így is kicsit husinak meg tömzsinek tűnsz. Amúgy a napi 20 perc torna csak a semminél ér kicsit többet. táplálkozáson múlik az egész. Ha gondolod küldj képet. :)
15/15 anonim válasza:
Itt a képe a másik kérdésénél:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__53..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!