Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt hivatásos MŰKÖRÖM...

Van itt hivatásos MŰKÖRÖM ÉPÍTŐ? Válaszolna nekem?

Figyelt kérdés
Ma voltam egy fiatal mükörmös lánynál, mert mindenki dícsérte, hogy milyen szép körmöket készít. Zselés francia manikürt kértem. Amíg elkezdte csinálni, az egyik körmöm mellett olyan fájdalmasan reszelt, hogy elreszelte a bőrömet is, és picit vérzett. Nem fújta be semmilyen fertőtlenítővel a kezem - gondolom kellett- volna? De gombátalanítót használt. A végén derült ki, hogy nincs is meg az OKJ-s képzése, csak magától csinálja. Az eredmény szép lett, de most azon kattogok, hogy nem kaphattam-e így valamilyen fertőzést?

2014. febr. 11. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:

a saját véredtől ugyan milyen fertőzést kapnál?

Az, hogy úgy reszelt, már elárulja, hogy nem igen ért hozzá, de mikor kezdted érezni, hogy fáj, te is szólhattál volna. Sajnos eleinte az OKJ-t végzett, de gyakorlatlan körmösökkel is megesik ez. Fertőtlenítőt nem kell fújni rá, ne aggódj, ettől még nem lesz semmi bajod.

Ha a végeredmény szép, tartós lesz és nem gombásodik be (márpedig gondolom nem fog, ha sokan dicsérik és visszajárnak hozzá) akkor megérte.

Ezen nem kell stresszelni.

2014. febr. 12. 09:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell rajta stresszelni és a gyakorlott körmösökkel is megesik néha, az oktatók mondták az OKJ-n, hogy ez van, néha előfordul velük is. Nem nagy gond, hogy nem fújta le, de le kellett volna fújnia, igazából már rögtön az elején, amikor elkezdte csinálni a körmödet.
2014. febr. 12. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!