Aki ért a fiu modellkedéshez válaszolna nekem a kérdésemre?
Figyelt kérdés
Nos mindenkitől azt hallom milyen szekszis vagyok. Nők meg halnak értem. Az lehet azért mert jól öltözködöm meg 190cm magas vagyok és vékony. Meg sokan azt mondják hogy hihetetlen személyiség. Kérdésem az lenne hogy ezt hol/hogy lehet ellenőrizni?2013. jan. 8. 02:08
1/6 anonim válasza:
Bejelentkezel pár modellügynökséghez, ha tényleg jó vagy, fel fogják ajánlani az ingyenes portfólió készítést, vagy rögtön szerződést. Ha annyira jó nem vagy, még mindig fizethesz egy portfólióért, amit elküldhetsz mindenfelé. Lányoknál így megy, gondolom fiúknál is.
2/6 A kérdező kommentje:
Hmm köszi! Voltam már 1x castingon és az összes fiu közül, aki eljött (kb 25 db) engem választottak ki a fő szerepre, hogy én csókolgassam a csinos lányt:-) portfolio amugy mennyibe fáj?
2013. jan. 8. 17:03
3/6 anonim válasza:
Attól függ hol csináltatod. 30 ezer alatt szerintem nem találsz jó fotóst, aki megcsinálja. Ha van fotós ismerősöd vele is csináltathatsz kèpeket indulásnak. Engem iwiwen találtak meg pl., pedig nem profi fotók voltak fent rólam, aztán megcsinálták a portfólióm ingyen. Ha csináltatsz képeket, többféle karakterként jelenj meg rajtuk, hogy lássák nem csak egyféle arcod van. Különböző stílusú ruhák, frizura, arckifejezések, ilyesmi. :) Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
hali, privibe képet és mondom az ügynökséget és hogy mi hogyan működik. lécci életkort is.
5/6 makeleletomi válasza:
Ha akkora császár lennél már rég észrevetted volna a lányokon.Szerintem te egy pattanásos szemüveges kretén vagy.
6/6 makeleletomi válasza:
Eleve a neved és a helyesírásod sem rejt valami intelligens,különleges személyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!