Mi a véleményetek errol a lányrol?
2014. febr. 10. 21:23
1/14 anonim válasza:
Szerintem szép, nekem tetszik.
2/14 anonim válasza:
Hát kinek hogy! Szerintem nem rossz de láttam már jobbat is! :D
4/14 anonim válasza:
Na, megint egy hidrogénszőke haj fekete szemöldökkel.... ezzel a világból ki lehet kergetni engem! milyen igénytelen már
6/14 anonim válasza:
Az alap jó, de ez a hajszín borzalmas, alapból is, meg rosszul is áll. A szemöldököd is rémes, nagyon vékony, ami egyrészt már rég nem divat, másrészt ronda, elveszi az arc karakterét. És csak hogy még mindig kötekedjek túl sok a fekete szemcerka, ami optikailag kicsi mazsoláknak mutatja a szemeket. Amúgy az arcod jó lenne, csak a hajfestéssel, a sminkkel, és a szemöldököddel eléggé elrontod. (Női vélemény.)
7/14 anonim válasza:
Sztem szép, csak a hajszínével van probléma, valami melegebb szőke árnyalatot kipróbálhatnál, ha mindenáron szőke akarsz maradni :)
8/14 anonim válasza:
Nekem tetszik, de ezt korábban is elmondtam róla, viszont a 4esnek tökéletesen igaza van.
10/14 anonim válasza:
Nem kellene mindig photoshop, meg össze-vissza feljavítgatott kép és akkor lehetne őszinte véleményt mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!