Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon erős a szőrzetem....

Nagyon erős a szőrzetem. Mindenhol látszik. Mit tehetek? Fiúk, titeket ez mennyire zavar egy lányon?

Figyelt kérdés
Epilálom a lábam a combom, de a karommal nem tudom mit csináljak, nagyon zavaró. Nem merek rövidujjút felvenni... szörnyű, mert így gondolom soha nem lesz egy fiúm se. Imádom a dús hajam meg minden, de ez a rossz oldala a genetikámnak. Mit javasoltok? Nem akarok lézeres kezelést, vagy egyéb epilálási módszert, csupán megtudni hogy ezért érdemes e orvoshoz fordulnom, vagy fiúk, titeket nem zavar e hogyha egy lány egy picit szőrös? Mert nálam is pihékről van szó, de nagyon sötét és a világos bőrömön tényleg (nem csak eltúlzom) feltűnő. Mit tegyek?

2014. febr. 10. 20:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A gyantával majd próbálkozom, amúgy meg hagyom és kész. Ha valaki szeret majd elfogad :)
2014. febr. 11. 15:51
 12/14 anonim ***** válasza:

engem nem zavar

17/F

2014. febr. 11. 15:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtat! :)
2014. febr. 11. 20:51
 14/14 DreamWeaver ***** válasza:
100%
Valamit szögezzünk le! :) A genetikád egyáltalán nem rossz. Szükségtelen orvoshoz fordulnod. A másik dolog; egy nőt sem az tesz nővé, hogy szőrtelen, ahogy egy férfit sem az tesz férfivá, hogy szőrös. A kettő myilván relatív. Ami a médiában zajlik szőrtelenítés-mánia címén, amögött vaskos pénzérdekek vannak, céljuk pedig a társadalom tagjainak fogyasztásra ösztönzése. Ezért jött létre ez a jelenség, ennél többről nem szól. Én személy szerint kifejezetten szeretem a szőrösebb típusú lányokat/nőket egészséges hormonkeretek közt persze, amiből Te sem lógsz ki. Télen, réteges öltözködés idején azt sem bánom, ha a barátnőm egyáltalán nem szőrtelenít sehol sem. (Ez nyilván őrajta is múlik). Amúgy meg általánosságban véve női testszőrzet terén a natúr szőrös, vagy a csak bikinivonalon igazított intim fazon nálam minimum igény, vagy kívánalom.
2014. febr. 12. 03:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!