Milyen az az alak, ami már túl kövér egy lánynál? Linkeltek képet?
Figyelt kérdés
Szóval illusztrálnátok, hogy mi az ami még elmegy, vagy csak telt, mit tudom én, de még tetszik nektek vagy elmegy, és mi az ami már semmi esetre sem? Csak őszintén...azért kérdezem így, mert kilóban mérnik elég hülyeség, de azért káváncsi vagyok.2014. febr. 10. 13:13
1/3 anonim válasza:
Ez elég egyéni, hisz sokan vannak akik kifejezetten a plus size nőkre buknak.
Nálam kb. így alakul:
(157 centihez kerestem)
[link] - túl vékony (41 kg)
Tökély:
[link] - 50 kg
[link] - 61 kg
[link] - 64 kg
Itt kezdődik az "elhagyom magam, folyok szét...":
[link] - pedig ő is 61 kg, de sokkal vacakabbul néz ki, mint a 64-es. Jó példa arra, hogy tényleg nem a kilók, hanem a zsír-, izomarány a lényeg.
[link] - 72 kg. Ő ruhában még igen csinos, de ruha nélkül már biztos, hogy rendesen fodrozódhat.
Ő pedig már tényleg kövér:
[link] - 78
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!